ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

NBA All-Star Weekend 2022, οι συμμετέχοντες των διαγωνισμών: Επίσημα στο Skills Challenge Γιάννης, Θανάσης και Άλεξ Αντετοκούνμπο

Οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο σε αγώνα των Μπακς με τους Κλίπερς
Οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο σε αγώνα των Μπακς με τους Κλίπερς @ 2021 MARK J. TERRILL / ASSOCIATED PRESS

Το NBA ανακοίνωσε τους συμμετέχοντες των Dunk Contest, διαγωνισμού τριπόντων και Skills Challenge, με τους Γιάννη, Θανάση και Αλέξανδρο Αντετοκούνμπο να συμμετέχουν ως ομάδα στον τελευταίο.

Είναι πλέον γεγονός: Οι Γιάννης, Θανάσης και Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο θα συμμετέχουν ως ομάδα στο Skills Challenge του NBA All Star Weekend, όπως είχε διαρρεύσει πριν από μερικές ημέρες!

Το NBA ανακοίνωσε τους συμμετέχοντες των διαγωνισμών που θα διεξαχθούν το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο του All Star Weekend του Κλίβελαντ (18-20/2), με τα ονόματα των τριών αδελφών να ξεχωρίζουν. Αντίπαλοι τους θα είναι οι εξής τριάδες:

1. Ντάριους Γκάρλαντ (Καβαλίερς), Τζάρετ Άλεν (Καβαλίερς), Ιβάν Μόμπλεϊ (Καβαλίερς)

2. Σκότι Μπαρνς (Ράπτορς), Κέιντ Κάνινκγχαμ (Πίστονς) και Τζος Γκίντι (Θάντερ).

Από εκεί και πέρα, η τετράδα του Dunk Contest ήταν πράγματι αυτή που είχε διαρρεύσει πριν από μερικές ημέρες: Ο λόγος για τους Κόουλ Άντονι (Μάτζικ), Όμπι Τόπιν (Νικς), Χουάν Τοσκάνο-Άντερσον (Γουόριορς) και Τζέιλεν Γκριν (Ρόκετς).

Στον διαγωνισμό τριπόντων θα συμμετάσχουν οι Ζακ ΛαΒίν (Μπουλς), Σι Τζέι ΜακΚόλουμ (Πέλικανς), Καρλ-Άντονι Τάουνς (Γουλβς), Φρεντ ΒανΒλίτ (Ράπτορς), Ντέσμοντ Μπέιν (Γκρίζλις), Λιουκ Κενάρντ (Κλίπερς) και Πάτι Μιλς (Νετς)

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΑΛΕΞ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ