NBA ALL STAR

NBA All-Star Weekend 2022: Αντετοκούνμπο Team με Γιάννη, Θανάση και Αλέξανδρο

Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο σε φάση από αγώνα των Μπακς με τους Σέλτικς τον Μάρτιο του 2021
Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο σε φάση από αγώνα των Μπακς με τους Σέλτικς τον Μάρτιο του 2021 2021 AP PHOTO/MORRY GASH

Τη δική τους ομάδα ετοιμάζονται να δημιουργήσουν Γιάννης, Θανάσης και Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο, για να συμμετάσχουν στον Διαγωνισμό Επιδεξιοτήτων (Skills Challenge) του NBA All-Star Weekend 2022.

Το NBA All-Star Weekend 2022 πλησιάζει και σύμφωνα με τον Σαμς Σαράνια του Athletic, οι αδελφοί Αντετοκούνμπο ετοιμάζουν μία μεγάλη έκπληξη στο κοινό τους! Ο Γιάννης, ο Θανάσης και ο Αλέξανδρος σκέφτονται να συμμετάσχουν μαζί στο Skills Challenge, στον Διαγωνισμό Επιδεξιοτήτων δηλαδή, ο οποίος αλλάζει ριζικά καθώς σε αυτόν θα πάρουν μέρος τριμελείς ομάδες.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα βρεθεί για όγδοη φορά σε All-Star Weekend και για έκτη σε All-Star Game, ενώ ο Θανάσης για πρώτη, φυσικά το ίδιο και ο Αλέξανδρος που αγωνίζεται με την θυγατρική ομάδα των Τορόντο Ράπτορς στην G-League. Το Skills Challenge θα γίνει στις 19 Φεβρουαρίου, τα ξημερώματα της 20ης Φεβρουαρίου στην Ελλάδα.

TAGS NBA ALL STAR NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ