ALL STAR GAME 2022

NBA All Star Game 2022: Ο Κόουλ Άντονι έδειξε τα οπίσθιά του στην νικητήρια βολή του Μπέιν στο Rising Stars Challenge

NBA All Star Game 2022: Ο Κόουλ Άντονι έδειξε τα οπίσθιά του στην νικητήρια βολή του Μπέιν στο Rising Stars Challenge
PRINTSCREEN

Ο Κόουλ Άντονι ήθελε πάρα πολύ να νικήσει η ομάδα του στο Rising Stars Challenge και έφτασε στα... άκρα, αφού κατέβασε το σορτσάκι του και έδειξε τα οπίσθιά του όταν ο Ντέσμοντ Μπείν πήγε να ευστοχήσει στις νικητήριες ελεύθερες βολές, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Το ανανεωμένο Rising Stars Challenge βρήκε νικήτρια την ομάδα του Ρικ Μπάρι. Η πιο τρελή φάση της βραδιάς ωστόσο συνέβη στον ημιτελικό ανάμεσα στην "Team Worthy" και "Team Isiah", στην νίκη της δεύτερης με 50-49.

Με το σκορ να είναι στο 49-49 και τον Ντέσμοντ Μπέιν έτοιμο να δώσει την νίκη στην ομάδα του, ο Κόουλ Άντονι των Μάτζικ αποφάσισε να δοκιμάσει ένα ακόμα τρικ μήπως και τον επηρεάσει και αστοχήσει. Ενώ λοιπόν ο γκαρντ των Γκρίζλις ετοιμαζόταν να εκτελέσει την βολή, ο Άντονι κατέβασε το σορτσάκι του και του έδειξε τα οπίσθιά του!

Το κόλπο πάντως δεν έπιασε, αφού ο Μπέιν ευστόχησε στην βολή και έδωσε την νίκη στην ομάδα του, η οποία στην συνέχεια ηττήθηκε στον τελικό.

Δείτε το αστείο VIDEO:

Το SPORT24 στο Κλίβελαντ

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται από την Πέμπτη (17/2) στο Κλίβελαντ, για να μεταφέρει τον παλμό από το 71ο NBA All-Star Weekend, από το συναπάντημα των κορυφαίων του μπασκετικού πλανήτη. Το SPORT24 είναι και πάλι στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που μπαίνει στο όγδοο εορταστικό τριήμερο της καριέρας του, στο έκτο All-Star Game, αλλά στο πρώτο ως πρωταθλητής. Στο Οχάιο βρίσκονται και ο Θανάσης, αλλά και ο Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο, για την συμμετοχή της Antetokounmpo Team στο Skills Challenge.

Χορηγός της αποστολής μας ο Ιταλικός και Παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Στη Mapei θα βρείτε περισσότερα από 5.000 προϊόντα για κάθε ανάγκη κατασκευής: κόλλες πλακιδίων, αρμόστοκους, στεγανωτικά, θερμομόνωση, χρώματα και πολλά άλλα. Γνωρίστε και εσείς τα προϊόντα Mapei στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS ALL STAR GAME 2022 NBA ALL STAR 2022 NBA ALL STAR ALL STAR GAME NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ