NBA

Νας για Ντουράντ: "Δεν είναι ασφαλές να παίζει τόσο πολύ, πρέπει να τον ξεκουράζω"

Ο Κέβιν Ντουράντ με τον Στιβ Νας σε αγώνα των Νετς
Ο Κέβιν Ντουράντ με τον Στιβ Νας σε αγώνα των Νετς Ⓒ 2021 MARY ALTAFFER/ ASSOCIATED PRESS

Ο Στιβ Νας μίλησε για το θέμα που απασχολεί όσους ακολουθούν τους Νετς σχετικά με τον υψηλό χρόνο συμμετοχής του Κέβιν Ντουράντ, παραδεχόμενος ότι πρέπει να προστατεύσει τον σταρ του.

Ο Κέβιν Ντουράντ συνεχίζει να ξελασπώνει τους Νετς, κάτι που έκανε και στην νίκη με 114-105 επί των Σίξερς. Αυτή τη στιγμή παίζει σαν MVP. Την ίδια στιγμή όμως, στα 33 του, παίζει 37 λεπτά ανά αγώνα, κάτι που προκαλεί ανησυχία σε όλους. Και ο πρώτος που ανησυχεί είναι ο Στιβ Νας.

Ο προπονητής των Νετς - κοινώς ο... υπεύθυνος για τον χρόνο συμμετοχής του Ντουράντ - δεν έκρυψε τον προβληματισμό του μετά την νίκη επί των Σίξερς. "Ξέρω ότι απολαμβάνει το γεγονός ότι παίζει τόσο και μάλιστα σε αυτό το επίπεδο, φέρνοντας κοντά τους συμπαίκτες του και του αρέσει αυτή η πρόκληση, έχοντας διαλύσει τα πάντα" δήλωσε αρχικά ο Νας, για να προσθέσει στην συνέχεια επιφυλακτικά:

"Είναι απίστευτος, αλλά την ίδια στιγμή δεν είναι ούτε ασφαλές ούτε βιώσιμο να στηριζόμαστε τόσο πολύ σε αυτόν. Θα υπάρξουν πολλές σκέψεις για το θέμα και πρέπει να βρω τρόπους να του δίνω διαλείμματα και να τον ξεκουράζω".

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ