ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ

"Ναι μεν, αλλά" για Σιπ

"Ναι μεν, αλλά" για Σιπ
INTIME SPORTS

Ο Τζόσουα Σιπ αποτελεί τον εκλεκτό του Αντρέα Τρινκιέρι για τη θέση του Κάρλον Μπράουν. Για να αποκτηθεί όμως, θα πρέπει να πείσει για την αξία του. Διαβάστε γιατί ο Ιταλός τεχνικός θα δοκιμάσει τον πρώην παίκτη της Γαλατάσαραϊ για τρεις εβδομάδες.

Ο τραυματισμός του Κάρλον Μπράουν κατέστησε αναγκαία τη μεταγραφική ενίσχυση της Μπάμπεργκ. Οι Γερμανοί δεν μπορούσαν άλλωστε, να συνεχίσουν με το υπάρχον ρόστερ, από τη στιγμή που αγωνίζονται σε Μπουντεσλίγκα και Eurocup, έχοντας πρωταγωνιστικές βλέψεις.

Ο Αντρέα Τρινκιέρι βρήκε άμεσα τον αντικαταστάτη του Αμερικανού γκαρντ, αλλά δεν πρόκειται να τον υπογράψει τούτη την ώρα. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την επιθυμία του Ιταλού τεχνικού να "τσεκάρει" την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Τζόσουα Σιπ.

Ο πρώην παίκτης της Γαλατάσαραϊ αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού, που δεν του επιτρέπει να μετακομίσει για μόνιμη εγκατάσταση στη Γερμανία. Τουλάχιστον προς το παρόν. Γι αυτό αποφασίστηκε να περάσει από δοκιμή διάρκειας τριών εβδομάδων και, εφόσον πείσει για την αγωνιστική και ιατρική του κατάσταση, να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος του έτους.

TAGS ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ