ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ

Ζητείται ηγέτης

Ζητείται ηγέτης

Ο τραυματισμός του Κάρλον Μπράουν αναγκάζει τη Μπάμπεργκ να αναπροσαρμόσει τα πλάνα της και να αναζητήσει στην αγορά τον επόμενο ηγέτη της. Πρόβλημα στον χόνδρο έδειξαν οι εξετάσεις.

Από το μηδέν καλείται να ξεκινήσει η Μπάμπεργκ όσον αφορά τον βασικό της πόιντ γκαρντ, αφού εκτός μάχης -επ αόριστον- τέθηκε ο Κάρλον Μπράουν, μετά τον τραυματισμό που υπέστη στο γόνατο, στο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Τρίερ (74-61).

Ο Αμερικανός πλεϊμέικερ τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο, με τις εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη να φέρνουν άσχημα μαντάτα στον Αντρέα Τρινκιέρι. Κι αυτό γιατί έδειξαν πως πειράχθηκε ο χόνδρος, όπερ και σημαίνει είναι απαραίτητο το νυστέρι!

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο γερμανικός σύλλογος " ο Κάρλον Μπράουν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον χόνδρο του αριστερού γονάτου, με την αποθεραπεία να κρατάει αρκετούς μήνες", με τον πρόεδρο των Γερμανών, Ρολφ Μπάιερ, να τονίζει επί του θέματος: " Ο τραυματισμός του Κάρλον μας έχει πικράνει. Είχε αρχίσει να βρίσκει ρυθμό, όπως έδειξε και στην πρεμιέρα του Eurocup, απέναντι στη Ρέτζιο Εμίλια".

TAGS ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ