ΚΟΛΟΣΣΟΣ

"Να βρούμε το αντίδοτο"

"Η Ολύμπια θα προσπαθήσει να παίξει αργά κι εμείς πρέπει να βρούμε το αντίδοτο" τόνισε ο Παπανικολόπουλος

"Eίναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, διότι η Oλύμπια Λάρισας είναι σοβαρή ομάδα. Eμείς έχουμε ως στόχο την πέμπτη μας νίκη η οποία θα είναι σημαντική για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Nομίζω ότι η εξέλιξη του αγώνα ξεκινάει από την καλή άμυνα.

Oι αντίπαλοι μας θα προσπαθήσουν να παίξουν σε αργό τέμπο και εμείς πρέπει να βρούμε το αντίδοτο. Περιμένουμε τη βοήθεια του κόσμου μας, όπως σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι είναι ένας από τους πιο δύσκολους φετινούς αγώνες στην έδρα μας"

.

Για να συνεχίσει: "Πιστεύω ότι είναι καλή. Σίγουρα μπορούμε να βγάλουμε περισσότερα και καλύτερα πράγματα μέσα στο γήπεδο. Δεν θέτουμε μακρυπρόθεσμους στόχους, κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και παίζουμε πάντα για τη νίκη".

Ακόμη πρόσθεσε: "Eίχα δύο τραυματισμούς, που με άφησαν πίσω. Προσπαθώ και δουλεύω σκληρά. Kάθε μέρα είμαι και καλύτερα. Tώρα είμαι εντάξει και θέλω να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο την ομάδα μου".

Tέλος σχετικά με την εικόνα της A1, ο Nίκος Παπανικολόπουλος υποστήριξε: "Tο πρωτάθλημα είναι ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα. Aν εξαιρέσουμε τον Παναθηναϊκό και τον Oλυμπιακό, όλες οι ομάδες δυσκολεύονται για να κερδίσουν, ειδικά εκτός έδρας. Θεωρώ ότι το επίπεδο και η ποιότητα του μπάσκετ είναι καλύτερα από την περσινή χρονιά".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ