ΠΣΑΚΚ

"Να εξασφαλίσουμε την παραμονή"

"Να εξασφαλίσουμε την παραμονή"

Τη δεύτερη νίκη του πανηγύρισε ο ΚΑΟΔ στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο (80-69) και πήρε τη βαθμολογική ανάσα που χρειαζόταν μετά από τέσσερις σερί ήττες. Διαβάστε τι δήλωσε ο Λίνος Χρυσικόπουλος.

Ο ΚΑΟΔ επιβλήθηκε του Πανιωνίου με 80-69 στο παιχνίδι του Σαββάτου (15/11) για την έκτη αγωνιστική της ΣΚΡΑΤΣ Basket League και πήρε τους δύο βαθμούς που χρειαζόταν για να ξεκολλήσει από τα χαμηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα.

Από τους Δραμινούς ξεχώρισε ο Λίνος Χρυσικόπουλος, ο οποίος μέτρησε 11πόντους, 2 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα. Ο 22χρονος φόργουορντ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ για τη νίκη επί του Πανιωνίου, για τους στόχους της ομάδας του αλλά και για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε τι είπε:

Λίνο, ουσιαστικά η απόδοσή σας στο τελευταίο δεκάλεπτο σας οδήγησε στη νίκη. Τι αλλάξατε; Έπαιξε ρόλο η έδρα; Έμεινε ο Πανιώνιος από δυνάμεις;

"Η αλήθεια είναι, ότι ο Πανιώνιος ακόμη ψάχνεται. Ουσιαστικά γι’ αυτόν, ήταν ένας ματς προετοιμασίας και εμείς το εκμεταλλευτήκαμε αυτό και πήραμε τη νίκη, έστω και δύσκολα. Πάντως, θεωρώ ότι έχει καλό ρόστερ ο Πανιώνιος και στη συνέχεια θα παρουσιαστεί δυνατός".

Θεωρείς ότι το πρωτάθλημα εφέτος είναι πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια;

"Πιστεύω πως είναι πιο ανταγωνιστικό. Αν εξαιρέσουμε τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό που πρωταγωνιστούν κάθε χρόνο αλλά και τον ΠΑΟΚ με την Κηφισιά που παρουσιάζουν μία σταθερή πορεία, νομίζω ότι όλες οι άλλες ομάδες, μπορούν να τους νικήσουν όλους και να χάσουν από όλους".

Πιστεύεις ότι ο ΚΑΟΔ θα μπει στα πλέι οφ;

"Δεν ξέρω, ακόμη είναι πολύ νωρίς. Το ξεκίνημά μας δεν είναι ιδανικό. Είμαστε μία νέα ομάδα και πρέπει να δουλέψουμε πολύ. Πρώτα απ’ όλα, θέλουμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας".

Τώρα ακολουθεί το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Είσαι κι εσύ της άποψης, ότι θα βγείτε πιο δυνατοί από αυτό το παιχνίδι;

"Σίγουρα μέσα από τέτοια παιχνίδια, μόνο κερδισμένος μπορείς να βγεις. Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι. Είναι μία καλή προπόνηση για μας και θα τσεκάρουμε τις δυνάμεις μας, θα δούμε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε".

TAGS ΠΣΑΚΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ