NBA

Μυστήριο στο NBA με την απόφαση 26χρονου φόργουορντ να αποσυρθεί από τα παρκέ

Μυστήριο στο NBA με την απόφαση 26χρονου φόργουορντ να αποσυρθεί από τα παρκέ
2019 AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Εκτός NBA, ξαφνικά, έθεσε τον εαυτό του ο 26χρονος φόργουορντ Τσάντλερ Χάτσινσον, που αποσύρθηκε από τα παρκέ τα ξημερώματα της Πέμπτης (1/12).

Δεν ήταν ο πιο ταλαντούχος, αλλά δεν ήταν και κακός παίκτης. Έγινε draft στο νούμερο 22 το 2018, έπαιζε και στις δύο θέσεις των φόργουορντ, όμως ο Τσάντλερ Χάτσινσον για κάποιο λόγο βρέθηκε στο περιθώριο μετά από τις δύο αξιόλογες πρώτες σεζόν του στο NBA και τα ξημερώματα της Πέμπτης (1/12) αποχώρησε από τα παρκέ σε ηλικία μόλις 26 ετών!

Ο δίμετρος μπασκετμπολίστας αγωνίστηκε στους Μπουλς, στους Γουίζαρντς και στους Σανς, είχε 6.2 πόντους και 4.1 ριμπάουντ ανά 19.8 λεπτά στην πρώτη του διετία ως επαγγελματίας και από εκεί και πέρα η καριέρα του πήρε την κάτω βόλτα (με τις πληροφορίες να μιλούν για έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα που δεν ήταν 100% commited στο άθλημα), με αποτέλεσμα να παίζει πλέον στην G-League και να ελπίζει ότι θα βρει μερικές ευκαιρίες για να γυρίσει στη μεγάλη Λίγκα.

Ο Χάτσινσον αποσύρθηκε από τα παρκέ έχοντας εισπράξει 10.640.969 δολάρια, ωστόσο προς το παρόν ουδείς γνωρίζει ποια ήταν η αιτία αυτής της απόφασης, ειδικά από τη στιγμή που είχε το ταλέντο και το κορμί να σταθεί σε καλά πρωταθλήματα όπως η EuroLeague ή να βγάλει χρήματα στην Ασία. Πριν γίνει επαγγελματίας, αγωνίστηκε στο Πανεπιστήμιο Μπόιζ Στέιτ από το 2014 έως το 2018.

TAGS NBA ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ