EUROLEAGUE

MVP της πρεμιέρας ο Ντιλέινι

MVP της πρεμιέρας ο Ντιλέινι

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι έκανε ό,τι χρειαζόταν προκειμένου η Λοκομοτίβ Κουμπάν να επικρατήσει εκτός έδρας της Τσεντεβίτα (89-75), με τους 41 βαθμούς που συγκέντρωσε στο σύστημα αξιολόγησης να του δίνουν τον τίτλο του MVP της πρεμιέρας του Top 16 (VIDEO).

Αν υπάρχει ένας παίκτης που "ευθύνεται" για την εκτός έδρας νίκη της Λοκομοτίβ Κουμπάν σε βάρος της Τσεντεβίτα (89-75) , αυτός δεν είναι άλλος από τον Μάλκολμ Ντιλέινι. Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν ο παίκτης που "κράτησε όρθια" την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχοντας 22/27 πόντους στο 14ο λεπτό, για να συνεχίσει το "σφυροκόπημα" στο δεύτερο ημίχρονο.

Εν τέλει, ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας 31 πόντους (με 6/6 δίποντα, 5/9 τρίποντα και 4/5 βολές), 2 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 1 (!) λάθος και 7 κερδισμένα φάουλ σε 35'42'' συμμετοχής, συγκεντρώνοντας 41 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Λογικό ήταν λοιπόν να κερδίσει τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της πρεμιέρας του Top 16, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Αλεξέι Σβεντ, ο οποίος μία μέρα νωρίτερα είχε "σκοτώσει" την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με το winning shot που έβαλε στο 1.1'' για το φινάλε, αλλά και τους 28π. που είχε συνολικά στην αναμέτρηση.

Παρεμπιπτόντως, οι 31 πόντοι και οι 41 βαθμοί στο σύστημα αξιολόγησης είναι ρεκόρ καριέρας για τον Μάλκολμ Ντιλέινι στην Euroleague. Pas mal...

TAGS EUROLEAGUE ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ