MUNDOBASKET 2023

MundoBasket 2023: Ο Ζάγκαρς αγωνίστηκε την σεζόν 2021/22 στην ομάδα που είναι ιδιοκτήτης ο Σρούντερ

Ο Άρτουρς Ζάγκαρς με τον Ντένις Σρούντερ
Ο Άρτουρς Ζάγκαρς με τον Ντένις Σρούντερ FIBA,BASKETBALL

Ένα αν μη τι άλλο ιδιαίτερο σκηνικό εκτυλίχθηκε στον προημιτελικό του MundoBasket ανάμεσα στην Λετονία και την Γερμανία, αφού ο Άρτουρς Ζάγκαρς αντιμετώπισε τον άνθρωπο που πριν από 1.5 χρόνο τον... πλήρωνε, αφού την σεζόν 2021/22 αγωνιζόταν στην Μπραουντσβάιγκ, στην οποία είναι ιδιοκτήτης ο Ντένις Σρούντερ.

Ο Άρτους Ζάγκαρς είναι ένα από τα πρόσωπα των ημερών στο MundoBasket 2023, με την τρομερή εμφάνισή του στην ήττα της Λετονίας από την Γερμανία στον προημιτελικό της διοργάνωσης να ανεβάζει ακόμα περισσότερο τις μετοχές του. Εκτός από όλα αυτά ωστόσο, ο Ζάγκαρς βίωσε και κάτι ιδιαίτερο: Ο προσωπικός του αντίπαλος ήταν αυτός που για έξι μήνες πλήρωνε τον μισθό του!

Ο λόγος για τον Ντένις Σρούντερ, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της Μπράουντσβαϊγκ, την φανέλα της οποίας φόρεσε ο Λετονός γκαρντ στο δεύτερο μισό της σεζόν 2021/22! Κοινώς, ο Ζάγκαρς αντιμετώπισε τον ιδιοκτήτη της πρώην ομάδας του σε αγώνα MundoBasket. Και, για ένα ματς, τον επισκίασε, αφού είχε 24 πόντους με 9/17 σουτ (4/8 τρίποντα) και 8 ασίστ έναντι 9 πόντων με 4/26 σουτ (0/8 τρίποντα) και 4 ασίστ του NBAερ γκαρντ.

Το SPORT24 στο Mundobasket 2023

Το Mundobasket 2023 παίζεται στο SPORT24! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Mundobasket και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS MUNDOBASKET 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ