MUNDOBASKET 2023

MundoBasket 2023: Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έστειλε μήνυμα νίκης στη Σερβία πριν από τον τελικό με τη Γερμανία

MundoBasket 2023: Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έστειλε μήνυμα νίκης στη Σερβία πριν από τον τελικό με τη Γερμανία
PRINTSCREEN

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έστειλε μήνυμα νίκης στη Σερβία μερικές ώρες πριν από τον τελικό του MundoBasket 2023. "Μακάρι να κάνουμε το 2/2 την Κυριακή για τη Σερβία" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αργά το βράδυ της Κυριακής 10 Σεπτεμβρίου, ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα διεκδικήσει ακόμη έναν τίτλο σε Grand Slam απέναντι στον Ντανίλ Μεντβέντεφ (10/9, 23:00, Eurosport 1, Match Center στο SPORT24). Πριν από αυτό όμως, θα παρακολουθήσει τον τελικό του MundoBasket 2023 ανάμεσα σε Σερβία και Γερμανία (10/9, 15:40, ΕΡΤ1 & Novasports Start, Match Center στο SPORT24).

Λίγες ώρες πριν από το σπουδαίο παιχνίδι στη Μανίλα, ο "Νόλε" έστειλε το δικό του μήνυμα στους παίκτες του Σβέτισλαβ Πέσιτς. Ένα μήνυμα αισιοδοξίας, σιγουριάς και αυτοπεποίθησης, θέλοντας να "ντοπάρει" ψυχολογικά τους έντεκα μαχητές που θα πατήσουν το παρκέ της Mall of Asia Arena με στόχο να επαναφέρουν τη Σερβία στην κορυφή του κόσμου.

Σούπερ προσφορά* για τον τελικό του Μουντομπάσκετ 2023 | 21+

"Όλη η Σερβία είναι περήφανη για ό,τι έχετε καταφέρει μέχρι τώρα, για το πόσο μακριά έχετε πάει. Είμαστε ένα μπασκετικό έθνος και θα είμαστε για πάντα. Σας στηρίζουμε, σας στηρίζω. Πιθανότατα θα δω το παιχνίδι το πρωί, αν τα καταφέρω. Ίσως κάποια από τα τελευταία δεκάλεπτα. Εν συνεχεία θα προετοιμαστώ για τον δικό μου αγώνα. Εύχομαι να κάνουμε το 2/2 για τη Σερβία την Κυριακή. Ό,τι κι αν γίνει, είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό το υπέροχο ομαδικό πνεύμα, την ευελιξία και τη μαχητικότητα για τη σημαία και το έθνος" είπε χαρακτηριστικά ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος έτσι κι αλλιώς είναι δηλωμένος οπαδός των "όρλοβι".

Το SPORT24 στο Mundobasket 2023

Το Mundobasket 2023 παίζεται στο SPORT24! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Mundobasket και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS MUNDOBASKET 2023 ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ