ΑΠΟΣΤΟΛΗ MUNDOBASKET

MundoBasket 2023, Μπογκντάνοβιτς: "Αυτή η ομάδα της Σερβίας είναι το καλύτερο γκρουπ που είχαμε ποτέ"

MundoBasket 2023, Μπογκντάνοβιτς: "Αυτή η ομάδα της Σερβίας είναι το καλύτερο γκρουπ που είχαμε ποτέ"
FIBA.BASKETBALL

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς είναι ο ηγέτης της Σερβίας και ως τέτοιος ξέρει να δίνει εύσημα στους συμπαίκτες του. Μετά τον θρίαμβο κόντρα στον Καναδά, την τιμητική τους είχαν οι Αλέκσα Αβράμοβιτς και Στέφαν Γιόβιτς.

Ο Μπόγκτνταν Μπογκντάνοβιτς ήταν ο MVP της Σερβίας στην πολύ σπουδαία νίκη επί του Καναδά.

Ο πολυτάλαντος γκαρντ των Ατλάντα Χοκς έκλεισε τον αγώνα με 23 πόντους (5/8 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 4/5 βολές), 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα και 1 μπλοκ σε 28'45" που βρέθηκε στο παρκέ της MOA Arena, όμως μετά το φινάλε του αγώνα μοίρασε εύσημα στους συμπαίκτες του.

Ιδιώς στους Αλέκσα Αβράμοβιτς και Στέφαν Γιόβιτς. Στον πρώτο για την σκυλίσια άμυνα που έπαιξε απέναντι στον σούπερ σταρ του Καναδά και στον άλλο για τις δημιουργικές του αρετές.

"Ο Αβράμοβιτς μάς έλεγε πριν από το ματς ότι θέλει να κάνει ένα κλέψιμο στον Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ και μάς έδειχνε πώς θα τον παίξει άμυνα. Και το έκανε.

Όλα τα παιδιά έκαναν σπουδαία δουλειά. Ακόμα και ο Γιόβιτς, που αρχικά δεν ήταν στην ομάδα. Θέλαμε έναν έμπειρο πλέι-μέικερ, του ζητήσαμε να έρθει κα ήρθε.

Αυτή η ομάδα της Σερβίας είναι το καλύτερο γκρουπ που είχαμε ποτέ. Και πλέον παίζουμε και για τον Σίμανιτς, που μας στέλνει μηνύματα κάθε μέρα", είπε ενδεικτικά ο Μπογκντάνοβιτς.

Tο SPORT24 στις Φιλιππίνες

Το SPORT24 βρίσκεται στις Φιλιππίνες για το Mundobasket 2023. Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ MUNDOBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ