MUNDOBASKET 2023

MundoBasket 2023, Μιλουτίνοβ: Στην γάμπα αισθανόταν ενοχλήσεις πριν από τον τελικό με την Γερμανία

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ
Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ FIBA

Ο γιατρός της εθνικής Σερβίας μίλησε με περισσότερες λεπτομέρειες για τον τραυματισμό του Νίκολα Μιλουτίνοβ που κόντεψε να του στερήσει την συμμετοχή στον τελικό του MundoBasket, λέγοντας ότι ο Σέρβος σέντερ είχε πρόβλημα στην γάμπα, αλλά δεν έχει κάτι σοβαρό.

Το φινάλε του τελικού του MundoBasket βρήκε την Σερβία ηττημένη κόντρα στην Γερμανία. Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ έβαλε τα κλάματα μετά την ήττα, ακολούθως πήρε πάνω του την ευθύνη για το αποτέλεσμα με δηλώσεις του στο SPORT24, με τον Σβέτισλαβ Πέσιτς να αποκαλύπτει όμως στην συνέχεια ότι ο Σέρβος σέντερ αγωνιζόταν τραυματίας. Πλέον, είναι γνωστό και ποιο ήταν το πρόβλημα τραυματισμού του.

Ο γιατρός της Σερβίας, Ντράγκαν Ραντοβάνοβιτς, αναφέρθηκε στα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισαν οι Σέρβοι πριν και μετά τον τελικό και με την κουβέντα να πηγαίνει στον Μιλουτίνοβ δήλωσε: "Ο Μιλουτίνοβ δέχθηκε χτύπημα στην γάμπα στον αγώνα με τον Καναδά (σ.σ ημιτελικός). Πονούσε. Τον ετοιμάσαμε όμως για να αγωνιστεί. Δεν είναι κάτι σοβαρό".

Ο Ραντοβάνοβιτς ακολούθως τόνισε ότι ο Σίμανιτς (που αφαίρεσε ένα νεφρό λόγω τραυματισμού) θα ταξίδευε κανονικά με την αποστολή - αφού είχε ετοιμαστεί κρεβάτι για αυτόν στο αεροπλάνο - ο Ντόμπριτς (που τραυματίστηκε στον τελικό) αντιμετωπίζει πρόβλημα σε σύνδεσμο στον αστράγαλό του και ο Μπογκντάνοβιτς αισθάνθηκε αδυναμία πριν από τον τελικό.

TAGS MUNDOBASKET 2023 ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ