MUNDOBASKET 2023

MundoBasket 2023: Λήξη συναγερμού για Γιουλ και Γκαρούμπα στην Ισπανία

MundoBasket 2023: Λήξη συναγερμού για Γιουλ και Γκαρούμπα στην Ισπανία
FIBA

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισπανίας, Σέρτζιο Σκαριόλο, εμφανίστηκε καθησυχαστικός αναφορικά με την κατάσταση των Σέρχιο Γιουλ και Ουσμάν Γκαρούμπα λίγο πριν από την έναρξη του MundoBasket 2023.

Λήξη συναγερμού στις τάξεις της Εθνικής Ισπανίας σε ό,τι αφορά τους Σέρχιο Γιουλ και Ουσμάν Γκαρούμπα, που αντιμετώπισαν κάποια προβλήματα στη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας για το MundoBasket 2023.

"Ο Σέρχιο Γιουλ είναι κοντά στην επάνοδο. Στη Γρανάδα πιστεύουμε ότι θα μπορέσει να πάρει κάποια λεπτά. Δεν έχει κάτι σοβαρό και πρέπει να τον αξιολογήσουμε μαζί με το ιατρικό επιτελείο. Ο Γκαρούμπα θα μπορούσε να έχει παίξει αν ήταν επίσημο ματς", ανέφερε ενδεικτικά ο Σέρτζιο Σκαριόλο για τον γκαρντ της Ρεάλ και για τον σέντερ των Θάντερ, μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης της Ισπανίας με την Team USA στη Μάλαγα.

Οι πρωταθλητές κόσμου του 2019 και πρωταθλητές Ευρώπης του 2022 θα παίξουν δύο ακόμα ματς προετοιμασίας για το Παγκόσμιο, απέναντι σε Καναδά (17/8, 22:30) και Δομινικανή Δημοκρατία (19/8, 22:30). Αμφότερα τα παιχνίδια θα λάβουν χώρα στο Παλάθιο Μανσιπάλ ντε Ντεπόρτες της Γρανάδα.

TAGS MUNDOBASKET 2023 ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ FIBA WORLD CUP ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ