MUNDOBASKET 2023

MundoBasket 2023: Η μπηχτή του Μπατούμ για τον αποκλεισμό του Ερτέλ από τη Γαλλία - "δεν δίνω δεκάρα για την πολιτική"

MundoBasket 2023: Η μπηχτή του Μπατούμ για τον αποκλεισμό του Ερτέλ από τη Γαλλία - "δεν δίνω δεκάρα για την πολιτική"
FIBA.BASKETBALL

Η ομοσπονδία μπάσκετ της Γαλλίας έχει θέσει εκτός εθνικής τον Τομά Ερτέλ, επειδή αγωνίζεται σε ρωσική ομάδα. Ο Νικολά Μπατούμ έθιξε εμμέσως πλην σαφώς το εν λόγω θέμα, μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του Κολέ από το MundoBasket 2023.

Χείμαρρος ήταν ο Νικολά Μπατούμ μετά τον πρόωρο και σοκαριστικό αποκλεισμό της Γαλλίας από το MundoBasket 2023.

Πέρα από όσα ανέφερε στην αίθουσα Τύπου μετά την ήττα από τη Λετονία, ο πολύπειρος NBAερ μίλησε και στο beIN Sports, πετώντας ξεκάθαρες μπηχτές για το ban που έχει επιβάλει η ομοσπονδία στον Τομά Ερτέλ, λόγω του ότι αγωνίζεται στη Ρωσία, που έχει εισβάλει στην Ουκρανία.

"Όλοι πρέπει να αμφισβητήσουν τον εαυτό τους μετά από αυτό που συνέβη αυτό το καλοκαίρι: προπονητές, παίκτες, ομοσπονδία, όλοι. Στερούμαστε ορισμένους παίκτες, χάνουμε παίκτες λόγω συγκεκριμένων συνθηκών. Όλοι πρέπει να δεσμευτούν.

Ήταν το τελευταίο μου Παγκόσμιο, θα μου λείψουν τα καλοκαίρια, αλλά έκανα τα πάντα για αυτή τη φανέλα. Όταν στερούμαστε ορισμένους παίκτες... Είμαστε μαζί, φτιάχνουμε κάτι εδώ και χρόνια...

Έχω ένα χρόνο ακόμα στην Εθνική Γαλλίας. Τους χρειαζόμαστε όλους στο Παρίσι, τις καλύτερες συνθήκες, όλους. Δεν δίνω δεκάρα για την πολιτική, χρειαζόμαστε την καλύτερη δυνατή ομάδα στη Γαλλία. Τα θαλάσσωσα στο τελευταίο μου Παγκόσμιο Κύπελλο και πραγματικά με εξοργίζει".

Το SPORT24 στο Mundobasket 2023

Το Mundobasket 2023 παίζεται στο SPORT24! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Mundobasket και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS MUNDOBASKET 2023 ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ