ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Mundo Deportivo: Η Μπαρτσελόνα θα μειώσει το μπάτζετ της κατά 8-11 εκατομμύρια τη νέα σεζόν

Mundo Deportivo: Η Μπαρτσελόνα θα μειώσει το μπάτζετ της κατά 8-11 εκατομμύρια τη νέα σεζόν
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ / EUROKINISSI

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Mundo Deportivo το μπάτζετ της Μπαρτσελόνα για τη σεζόν 2023-24 θα μειωθεί κατά 20%-25%, δηλαδή κατα 8-11 εκατομμύρια ευρώ.

Ψαλίδι της τάξης του 20%-25% αναμένεται στο μπάτζετ του μπασκετικού τμήματος της Μπαρτσελόνα για τη σεζόν 2023-24, σύμφωνα με δημοσίευμα του Χοσέ Ιγκνάσιο Χουγκιέτ στην Mundo Deportivo.

Όπως σημειώνει ο Ισπανός ρεπόρτερ η μείωση του μπάτζετ προσδιοριζόταν αρχικά στο 10%-15%, όμως η ήττα από τη Ρεάλ στον ημιτελικό του Final Four 2023 στο Κάουνας, έκανε τη διοίκηση του συλλόγου να αναθεωρήσει. Λαμβάνοντας υπόψιν ότι τα λειτουργικά έξοδα της Μπάρτσα και οι απολαβές των παικτών και προπονητών της έφταναν στα 44 εκατομμύρια ευρώ, το μπάτζετ της για του χρόνου αναμένεται να είναι μειωμένο κατά 8-11 εκατομμύρια ευρώ.

Η εξοικονόμηση αναμένεται να επιτευχθεί από τη μείωση των συμβολαίων. Ως εκ τούτου, αρκετοί παίκτες αναμένεται να δουν τις απολαβές τους να μειώνονται, αφού φέτος λήγουν μόνο 4 από τα 16 συμβόλαια της πρώτης ομάδας. Αυτοί που ολοκληρώνουν την υπάρχουσα συμφωνία τους με τους Μπλαουγκράνα είναι οι Κάιλ Κούριτς, Σέρτακ Σανλί, Μάικ Τόμπι, όπως και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος βρίσκεται με το ένα πόδι στην έξοδο.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ