ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Η Φενέρμπαχτσε θέλει τον Σανλί, σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα

Ο Σερτάκ Σανλί
Ο Σερτάκ Σανλί ©FCBBASKET

Το συμβόλαιο του Σέρτακ Σανλί με την Μπαρτσελόνα ολοκληρώνεται και αυτό κάνει τον Τούρκο σέντερ πολύ θελκτικό στα μάτια της Φενέρμπαχτσε.

Στο στόχαστρο της Φενέρμπαχτσε φαίνεται πως βρίσκεται ο Σέρτακ Σανλί, σύμφωνα με δημοσίευμα του baskettr.com. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη θέλει να ενισχύσει το γηγενές της στοιχείο και η περίπτωση του Τούρκου σέντερ της Μπαρτσελόνα φαντάζει ιδανική, μιας και εκείνος έχει ήδη αρκετή εμπειρία στο κορυφαίο επίπεδο.

Ο 32χρονος κατέκτησε την EuroLeague με την Εφές το 2021 και έπειτα μετακόμισε στο Παλαού Μπλαουγκράνα. Τη φετινή χρονιά ο Σανλί είχε κατά μέσο όρο 6.2 πόντους, 3.1 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 36 παιχνίδια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ξεκινώντας στην αρχική πεντάδα της ομάδας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στα 20 εξ αυτών. Το συμβόλαιο του Σανλί με την Μπάρτσα λήγει το προσεχές καλοκαίρι, οπότε η Φενέρ θα χρειαστεί απλά να διαπραγματευτεί μαζί του, χωρίς να ανησυχεί για κάποιο buy-out.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, υπάρχει κι ένας ακόμα Τούρκος που βρίσκεται στα ραντάρ της Φενέρ. Ο λόγος για τον Ονουρλάπ Μπιτίμ (1999, 1μ98), ο οποίος την τελευταία διετία αγωνίζεται στην Μπούρσασπορ και φέτος αναδείχθηκε μέλος της δεύτερης καλύτερης πεντάδας στο EuroCup, μετρώντας 18.1 πόντους (49.3% δίποντα, 32.2% τρίποντα, 76.1% βολές), 3.8 ριμπάουντ και 3.2 τελικές πάσες σε 18 παιχνίδια. Βέβαια, ο 23χρονος φόργουορντ ενδιαφέρει και την Αναντολού Εφές, στην οποία και άνηκε από το 2016 έως και το 2019.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ EUROLEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ