NBA

Οι Μπρούκλιν Νετς βγήκαν στην αγορά για ψηλό

Ο ΜακΓκι απέναντι στον Τόμπσον στο Σέλτικς - Καβαλίερς
Ο ΜακΓκι απέναντι στον Τόμπσον Ⓒ 2021 MICHAEL DWYER / ASSOCIATED PRESS

Οι Μπρούκλιν Νετς είναι υποχρεωμένοι να πάρουν ψηλό, κι έχουν κάνει ήδη τις πρώτες διερευνητικές επαφές για τον Τζαβέιλ ΜακΓκι των Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Η απόφαση των Μπρούκλιν Νετς να θυσιάσουν πολλά σημαντικά κομμάτια τους για να αποκτήσουν τον Τζέιμς Χάρντεν από τους Χιούστον Ρόκετς ήταν σαφές πως -σε δεύτερο χρόνο- θα δημιουργούσε την ανάγκη για περαιτέρω ενίσχυση.

Η ρακέτα είναι... άδεια, γεγονός που υποχρεώνει την ομάδα να βγει στην αγορά για έναν ψηλό. Όπως αναφέρει μάλιστα ο Τζέισον Ντούμας, το Μπρούκλιν έχει ήδη κάνει τις πρώτες επαφές με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς για να αποκτήσουν (μέσω ανταλλαγής) τον Τζαβέιλ ΜακΓκι, ο οποίος χωράει -σε λογικά πλαίσια- στο salary cap της ομάδας του Στιβ Νας (σ.σ.: το συμβόλαιο του Τζαβέιλ ΜακΓκι τού αποφέρει το ποσό των 4.2 εκατ. δολαρίων για φέτος).

Παρεμπιπτόντως, το Κλίβελαντ φέρεται να είναι διατεθειμένο να παραχωρήσει τόσο τον Κέβιν Λαβ όσο και τον Αντρέ Ντράμοντ το προσεχές διάστημα, με στόχο να γεμίσει από draft picks και να μπει -για τα καλά- στη διαδικασία του rebuilding για τα επόμενα χρόνια.

ⓒ 2021 Michael Dwyer / Associated Press

TAGS NBA ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ