ΑΠΟΣΤΟΛΗ MUNDOBASKET

Μπρίτζες και Χαλιμπάρτον στο SPORT24: "Καλά προπονημένη ομάδα η Ελλάδα, δύσκολο να κερδίσεις κάποιον δύο φορές"

Μπρίτζες και Χαλιμπάρτον στο SPORT24: "Καλά προπονημένη ομάδα η Ελλάδα, δύσκολο να κερδίσεις κάποιον δύο φορές"

Μάχη περιμένουν απέναντι στην Ελλάδα ο Μικάλ Μπρίτζες κι ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, όπως δήλωσαν μετά απο την νίκη της Team USA επί της Νέας Ζηλανδίας.

Είχαν περάσει μόλις λίγα λεπτά από το φινάλε της πρεμιέρας της Team USA στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 και η νίκη επί της μαχητικής Νέας Ζηλανδίας, ενώ δεν συνδυάστηκε με την εμφάνιση που όλοι περίμεναν, πανηγυρίστηκε από τους Αμερικανούς.

Οι NBAers και οι σπουδαίοι προπονητές τους αντιλαμβάνονται ότι η ζωή τους θα είναι δύσκολη σε αυτό το τουρνουά, σέβονται κάθε αντίπαλο και το δηλώνουν με κάθε ευκαιρία, προς το παρόν ωστόσο δείχνουν ότι αθλητικά βρίσκονται πολλά επίπεδα πάνω απ' όσες ομάδες βρίσκονται μαζί τους στον όμιλο.

"Ήταν σπουδαία η εμπειρία, σπουδαία. Και ήταν και απίθανο το κοινό. Αντιμετωπίσαμε μία πραγματικά καλή ομάδα και το διασκεδάσαμε. Παίξαμε σκληρά" ήταν τα λόγια του Μικάλ Μπρίτζες στο SPORT24, με τον παίκτη των Μπρούκλιν Νετς να προσθέτει πως: "Θέλουμε πρώτα απ' όλα να είμαστε επιθετικοί, να δίνουμε από νωρίς το δικό μας τέμπο στην άμυνα και να ξεκινούν όλα από εκεί. Το κάναμε αυτό αποψε από ένα σημείο κι έπειτα και συνεχίσαμε να πιέζουμε, απλώς πρέπει να είμαστε εμείς αυτοί που θα ρίχνουν την πρώτη γροθιά".

Ρωτήσαμε τον Μπρίτζες τη γνώμη του για την Εθνική Ελλάδας, την οποία άλλωστε εκείνος και η ομάδα του αντιμετώπισαν πριν από μερικές ημέρες στο τουρνουά του Άμπου Ντάμπι: "Έχουν καλή ομάδα, παίζουν με ψυχή και μένουν ενωμένοι. Είναι ένα σύνολο καλά προπονημένο, οι τύποι παίζουν σκληρά και έχουν τρομερό φιζικάλιτι. Βγαίνουν εκεί έξω και κάνουν το παιχνίδι τους".

Ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, από την πλευρά του, κερδίζει όλο και περισσότερο τις εντυπώσεις με την εικόνα του στη δημιουργία και στο σκοράρισμα. Και γι' αυτό δεν αποκλείεται να τον δούμε να έχει πρωταγωνιστικό/ηγετικό ρόλο στην εθνική ομάδα των ΗΠΑ σε αυτό το τουρνουά.

"Το να κερδίσεις την Ελλάδα ή οποιαδήποτε ομάδα δύο φορές είναι από μόνο του κάτι δύσκολο, οπότε θα πρέπει να δούμε το video του πρώτου αγώνα, να είμαστε προσεκτικοί και να βγούμε στο παρκέ με δυναμισμό" δήλωσε ο πόιντ γκαρντ των Ιντιάνα Πέισερς στο SPORT24 και πρόσθεσε: "Πρέπει να είμαστε δυνατοί από την αρχή. Ξέρουμε ότι τώρα η Ελλάδα θα είναι πιο σκληρός αντίπαλος, το ξέρουμε γιατί συμβαίνει αυτό όταν κάποιος σε ξέρει και σε περιμένει για δεύτερη φορά. Θέλουν να κυνηγήσουν την ευκαιρία τους".

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ ξεκίνησε και το SPORT24 με την υποστήριξη της Stoiximan, ακολουθεί την Εθνική μας στην πορεία της στη διοργάνωση.

Tο SPORT24 στις Φιλιππίνες

Το SPORT24 βρίσκεται στις Φιλιππίνες για το Mundobasket 2023. Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ MUNDOBASKET TEAM USA ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ