WNBA

Μπρίτνεϊ Γκράινερ: Ρωσικός τηλεοπτικός σταθμός δημοσίευσε φωτογραφία της από αστυνομικό τμήμα

Η Μπρίτνι Γκράινερ
Η Μπρίτνι Γκράινερ © 2021 RICK SCUTERI / AP IMAGES

Ένας ρωσικός τηλεοπτικός σταθμός δημοσίευσε μία φωτογραφία της Μπρίτνεϊ Γκράινερ από αστυνομικό τμήμα, με τα ίχνη της σταρ του WNBA ωστόσο ακόμα δεν είναι γνωστό πού κρατείται και αν είναι καλά στην υγεία της.

Τα ίχνη της Μπρίτνεϊ Γκράινερ εξακολουθούν να αγνοούνται αρκετές εβδομάδες μετά την σύλληψή της σε ρωσικό αεροδρόμιο με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών, που επιφέρει ποινή έως και 10 χρόνων. Την ίδια στιγμή ωστόσο, δημοσιεύτηκε η πρώτη φωτογραφία της.

Ένας ρωσικός τηλεοπτικός σταθμός ήταν αυτός που δημοσίευσε την φωτογραφία της σταρ του WNBA από ένα αστυνομικό τμήμα της χώρας, δίχως ωστόσο να γίνουν γνωστά περισσότερα, αφού - μεταξύ άλλων - δεν υπάρχει καν ημερομηνία στην φωτογραφία ή έστω κάτι που να δείχνει το πότε τραβήχτηκε.

Η ανησυχία για την κατάσταση της Γκράινερ εξακολουθεί να υπάρχει, ενώ το γεγονός ότι οι σχέσεις των ΗΠΑ με την Ρωσία βρίσκονται στο χειρότερο επίπεδο των τελευταίων δεκαετιών λόγω όσων συμβαίνουν στην Ουκρανία δεν βοηθάει την κατάσταση. Την ίδια στιγμή, στις ΗΠΑ υπάρχουν αρκετοί που θεωρούν ότι η Γκράινερ ουσιαστικά είναι πολιτική κρατούμενη πλέον και πιστεύουν ότι η πλευρά της Ρωσίας θα προσπαθήσει να κερδίσει κάτι από όλη αυτή την κατάσταση, με την σύζυγο της σταρ του WNBA, Σερέλ, να εκφράζει την αγωνία της μέσω Instagram λέγοντας ότι "δεν υπάρχουν τρόποι να εκφράσω τον πόνο μου. Πονάω, πονάμε όλοι".

Αυτό που μένει να φανεί πλέον είναι πότε - και αν - θα υπάρξουν νεότερα για την περίπτωση της Γκράινερ.

TAGS WNBA ΗΠΑ ΡΩΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ