WNBA

Η Μπρίτνι Γκράινερ, σούπερ σταρ του WNBA, συνελήφθη στη Μόσχα για λαθρεμπόριο ναρκωτικών

Η Μπρίτνι Γκράινερ, σούπερ σταρ του WNBA, συνελήφθη στη Μόσχα για λαθρεμπόριο ναρκωτικών
AP PHOTO/RICK SCUTERI

Στο αεροδρόμιο Σερεμετίεβο της Μόσχας συνελήφθη η Μπρίτνι Γκράινερ, κορυφαία αθλήτρια του WNBA, με την κατηγορία του λαθρεμπορίου ναρκωτικών

Είδηση-σοκ για το παγκόσμιο μπάσκετ γυναικών, είδηση-σοκ για το WNBA, καθώς ρωσικά media αναφέρουν πως η σπουδαία Μπρίτνι Γκράινερ συνελήφθη στην Μόσχα με την κατηγορία του λαθρεμπόριου ναρκωτικών!

Όπως αναφέρει το Interfax, το οποίο επικαλείται τις τελωνειακές αρχές στο αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο, η 31χρονη σέντερ των Φοίνιξ Μέρκιουρι έφτασε τον Φεβρουάριο στην πρωτεύουσα της Ρωσίας με σκύλο να μυρίζει την αποσκευή της και τις αρχές να βρίσκουν ναρκωτικές ουσίες, λάδι κάνναβης για την ακρίβεια, μέσα σε φυσίγγια ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Οι Ρώσοι κατηγορούν την Αμερικανίδα για λαθρεμπόριο ναρκωτικών, σύμφωνα με το άρθρο 229.1 του Ποινικού Κώδικα της Ρωσικής Ομοσπονδίας, με την Γκράινερ να παραμένει υπό κράτηση. Πρωταθλήτρια το 2014 με τις Μέρκιουρι, επτά φορές All-Star, δύο φορές πρώτη σκόρερ και οκτώ φορές κορυφαία μπλοκέρ, η Γκράινερ αγωνίζεται από το 2015 στην Εκατέρινμπουργκ στη διάρκεια της σεζόν και επιστρέφει τα καλοκαίρια στις ΗΠΑ για το πρωτάθλημα του WNBA.

TAGS WNBA ΡΩΣΙΑ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ