ΑΙΓΑΛΕΩ

Μπρέισι: "Ήμουν ψύχραιμος"

Μπρέισι: "Ήμουν ψύχραιμος"
ΜΠΡΕΙΣΙ

Ο Κρις Μπρέισι μίλησε για το νικητήριο σουτ στον αγώνα του Αιγάλεω με τον ΠΑΟΚ... το οποίο έχει ξανακάνει

Ο 27χρονος φόργουορντ μιλώντας για την τελευταία φάση που έκρινε το νικητή σχολίασε: "Απλά πράγματα, έχω ξαναβρεθεί στην ίδια κατάσταση στο παρελθόν.

Ήταν το τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος και η ομάδα μου, η Ρουέν αγωνιζόταν κόντρα στη Λεβαλουά. Απέμεναν έντεκα δευτερόλεπτα για τη λήξη της αναμέτρησης, πήρα το τελευταίο σουτ και κερδίσαμε με αποτέλεσμα να προκριθούμε στα πλέι οφ.

Παράξενο, έτσι; Ήμουν ψύχραιμος και τότε όπως και στο ματς με τον ΠΑΟΚ αλλά εκείνη η εμπειρία μου δίδαξε ότι έντεκα δευτερόλεπτα είναι πολύς χρόνος στο μπάσκετ για ένα σουτ



".

Όσο για το πως ένιωσε που χάρισε το θετικό αποτέλεσμα στην ομάδα του ανέφερε: " Είναι σα να βρίσκεσαι στα... ψηλά. Το σκέφτεσαι συνέχεια, επαναλαμβάνεται συνεχώς στο μυαλό σου η φάση. Είναι από τα καλύτερα συναισθήματα που μπορείς να έχεις στα σπορ".

Για την πορεία του Αιγάλεω τόνισε: " Απ' ότι είμαι σε θέση να καταλάβω έχουμε κάνει αρκετά πράγματα παραπάνω απ' όσα προσδοκούσαν απ' εμάς. Είναι πολύ καλό το γεγονός ότι όλοι αισθάνονται ευχαριστημένοι από την ομάδα μας".

Αυτό που έχει εντυπωσιάσει τον Μπρέισι είναι: " Οι οπαδοί μας. Είναι εκπληκτικοί, δεν έχω ξαναζήσει τέτοια ατμόσφαιρα στην καριέρα μου. Ήλθαν στο αεροδρόμιο για να μας υποδεχθούν μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και μας συνόδεψαν μέχρι το γήπεδο όπου εκεί υπήρχαν κι άλλοι οπαδοί. Είναι φοβεροί... Μπράβο τους"!

Αναφερόμενος στη συνέχεια είπε: " Η φιλοσοφία μου δεν αλλάζει. Θέλω να βγαίνω στο γήπεδο, να παίζω σκληρά και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό".

Τρέχουν για Πάτερσον, εκτός ο Μάρας


Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Αντρέ Πάτερσον γυμνάζεται σε χαλαρούς ρυθμούς καθώς έχει υποστεί τράβηγμα στη μέση, ενώ ο Ρόμπερτ Μάρας έχει θλάση στα πλευρά. Ο Γερμανός σέντερ δεν προπονείται και δεν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.










TAGS ΑΙΓΑΛΕΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ