ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Μπράουν: "Θα κάνουμε το 2-0, είμαστε μία ομάδα μαχητών"

Ο Λορέντζο Μπράουν και η Μακάμπι θα παίζουν στο Βελιγράδι με κλειστές τις πόρτες της Χάλα Παϊονίρ
Ο Λορέντζο Μπράουν και η Μακάμπι θα παίζουν στο Βελιγράδι με κλειστές τις πόρτες της Χάλα Παϊονίρ EUROKINISSI SPORTS

Ο Λορέντζο Μπράουν δήλωσε ενόψει του αποψινού (25/4) Game 2 της Μακάμπι στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό AKTOR (21:15, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) ότι οι Ισραηλινοί θα φύγουν με το 2-0 από την Αθήνα, προσθέτοντας ωστόσο ότι περιμένει ένα πιο δύσκολο παιχνίδι από το Game 1.

Ο Λορέντζο Μπράουν πιστεύει ότι η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα κάνει απόψε (25/4) και δεύτερο μπρέικ στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR (21:15, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στο Game 2 των playoffs της EuroLeague.

Αυτό δήλωσε σε συνέντευξή του στην ισραηλινή ιστοσελίδα "israelhayom.co.il", δείχνοντας το πόσο πιστεύει στην ομάδα του ενόψει του δεύτερου αγώνα της σειράς.

"Η αυτοπεποίθησή μας είναι στον ουρανό, όσο πιο ψηλά γίνεται. Είμαστε ένα γκρουπ μαχητών" δήλωσε αρχικά ο Αμερικανός - με ισπανικό διαβατήριο - γκαρντ, για να προσθέσει: "Δουλεύουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε και ξέρουμε πως όταν έρθει η στιγμή της αλήθειας μπορούμε να εμπιστευτούμε ο ένας τον άλλο. Θα φύγουμε από την Αθήνα με το 2-0, αυτό είναι το πλάνο και πιστεύω - και ελπίζω - ότι θα τα καταφέρουμε".

Μιλώντας πάντως για το τι περιμένει να συμβεί στο Game 2, ο Μπράουν παραδέχθηκε ότι περιμένει ακόμα πιο δυνατό τον Παναθηναϊκό AKTOR: "Θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Το κλίμα θα είναι διαφορετικό και θα γίνουν πολλές προσαρμογές. Πρέπει να μπούμε με την ίδια νοοτροπία. Θα νικήσει ο πιο έτοιμος. Το δεύτερο παιχνίδι θα είναι πολύ πιο δύσκολο από το πρώτο".

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ EUROLEAGUE ΙΣΡΑΗΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ