NBA

Μπράντλι Μπιλ - Στεφ Κάρι: Η μεγάλη μάχη για τον τίτλο του 1ου σκόρερ

Μπράντλι Μπιλ και Στεφ Κάρι μιλούν στη διάρκεια αγώνα Γουίζαρντς - Γουόριορς
Μπράντλι Μπιλ και Στεφ Κάρι μιλούν στη διάρκεια αγώνα Γουίζαρντς - Γουόριορς 2021 AP PHOTO/NICK WASS

Ο Μπράντλι Μπιλ προσπέρασε τον Στεφ Κάρι και η μεταξύ τους μάχη για τον τίτλο του κορυφαίου σκόρερ της σεζόν ανάβει, 11 αγώνες πριν από την ολοκλήρωση της regular season.

Έντεκα αγώνες έμειναν για το τέλος της κανονικής περιόδου για τους 10ους στην Ανατολή Γουίζαρντς και τους 10ους στη Δύση Γουόριορς. Έντεκα αγώνες έμειναν για να λύσουν τις διαφορές τους ο Μπράντλι Μπιλ κι ο Στεφ Κάρι, οι δύο παίκτες που παλεύουν για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ της χρονιάς στο ΝΒΑ!

Με τους 45 πόντους που έβαλε τα ξημερώματα της Τρίτης (27/4) ο Μπιλ, στην εντός έδρας ήττα των Γουίζαρντς από τους Σπερς στην παράταση, προσπέρασε τον Κάρι καθώς έχει πλέον 31.38 πόντους ανά αγώνα, με τον πόιντ γκαρντ των Γουόριορς να ακολουθεί με 31.26! Ο μεν Μπιλ εκτελεί με 48.6% (34.7% στο τρίποντο) και έχει 90% στις βολές, ο δε Κάρι βρίσκεται στο 48.9% (42.7% στο τρίποντο) και στο 91.7% στις βολές.

Τρίτος, αλλά σε σημαντική απόσταση είναι με 28.5 πόντους ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν ο Ντέιμιαν Λίλαρντ (28.4) κι ο Λούκα Ντόντσιτς (28.4) που παίζουν 2.4 και 1.6 περισσότερα λεπτά ανά αγώνα από τον Greek Freak.

Photo credits: 2021 AP Photo/Nick Wass

TAGS NBA ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΓΟΥΙΖΑΡΝΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ