EUROLEAGUE

Μπράμος: "Εμείς ορίζουμε την τύχη μας"

Μπράμος: "Εμείς ορίζουμε την τύχη μας"
INTIME SPORTS

Ο Μάικλ Μπράμος αποκαλύπτει στο Euroleague Greece τι ειπώθηκε στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα, παραδέχεται ότι οι "πράσινοι" πήραν ενέργεια από τον κόσμο και ξεκαθαρίζει πως ο Παναθηναϊκός ορίζει την τύχη του στη διοργάνωση

Ευχαριστημένος που ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ξεπεράσει το σκόπελο της Λιέτουβος ήταν ο Μάικλ Μπράμος μετά το τέλος του αγώνα.

Κι αυτό γιατί όπως τόνισε στο Euroleague Greece οι "πράσινοι" ήταν προετοιμασμένοι για το σκληρό παιχνίδι των Λιθουανών οι οποίοι δεν τα παρατούν ποτέ.

Αν και τον βρήκαμε έξω από τα αποδυτήρια, λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα ο 26χρονος άσος του Παναθηναϊκού φάνηκε ενημερωμένος για το σπουδαίο "διπλό" της Λαμποράλ μέσα στο Ισραήλ επί της Μακάμπι και καθόλου αγχωμένος, καθώς ο "Παναθηναϊκός εξαρτάται μόνο από τον εαυτό του στον όμιλο".

Διαβάστε τι είπε για τα μεγάλα σουτ των Διαμαντίδη, Γκιστ, την ενέργεια που έδωσε ο κόσμος, αλλά και το τι είπαν οι "πράσινοι" μεταξύ τους στα αποδυτήρια.

Ο κόσμος έδειξε τελικά να σας δίνει την ενέργεια που χρειαζόσασταν για να πάρετε τη νίκη. Έτσι έγινε;

"Δεν παλέψαμε όσο έπρεπε στο α' ημίχρονο, αλλά ο κόσμος στάθηκε στο πλευρό μας, μας στήριξε με θετικό τρόπο. Πήραμε ενέργεια από τους φιλάθλους μας στο β' ημίχρονο κι έτσι πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη στο τέλος".

Για σένα ποιο ήταν το κλειδί της νίκης; Η αφύπνιση στην επίθεση ή η καλύτερη αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού;

"Νομίζω ότι η άμυνα μας ήταν πολύ καλύτερη και τελικά η επίθεση μας πήρε μπροστά, καθώς είχαμε μόνο 25 πόντους στο πρώτο ημίχρονο. Βάλαμε μερικά μεγάλα σουτ που μας βοήθησαν ψυχολογικά".

Τι είπατε στα αποδυτήρια όταν βρισκόσασταν πίσω 13 πόντους;

"Όχι πολλά... Να μην πανικοβληθούμε, ότι έχουμε ακόμα πολύ χρόνο για να διορθώσουμε την κατάσταση. Να έχουμε περισσότερη υπομονή γιατί πιστεύω ότι η επίθεσή μας ήταν το μεγάλο μας πρόβλημα στο α' ημίχρονο. Αυτό που ουσιαστικά είπαμε ήταν να πάρουμε το χρόνο μας στην επίθεση και να μην κάνουμε βιαστικές επιθέσεις".

Που πιστεύεις ότι ουσιαστικά άλλαξε το μομέντουμ του αγώνα;

"Στο ξεκίνημα της γ' περιόδου, όταν ο Διαμαντίδης και ο Γκιστ πέτυχαν δύο πολύ μεγάλα τρίποντα και πιστεύω πως όλα άλλαξαν από εκείνο το σημείο. Έτσι καταφέραμε σταδιακά να τρέξουμε ένα καλό επιμέρους σκορ και να κλείσουμε το γ' δεκέλεπτο μπροστά στο σκορ, που ήταν πολύ σημαντικό".

Πάντως η Λιέτουβος δεν τα παράτησε σε κανένα σημείο, ακόμα κι όταν βρέθηκε στο -10 στο ένα λεπτό πριν το τέλος...

"Ναι, είναι μία πολύ σκληρή ομάδα, σε πολλά παιχνίδια έχει μείνει μέσα στο παιχνίδι μέχρι το τέλος. Έχει μερικούς πολύ καλούς γκαρντ που πιέζουν, προσπάθησαν να επωφεληθούν από κάποια μις ματς. Η αλήθεια είναι ότι την περιμέναμε τόσο δυνατή. Θα ήθελα να τους συγχαρώ, έπαιξαν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι".

Πλέον, πήρατε μία βαθιά ανάσα στο θέμα της πρόκρισης... Πως είναι από εδώ και πέρα τα πράγματα;

"Από εδώ και πέρα όλα τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά. Ξεχνάμε τη Λιέτουβος και θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι της Βιτόρια κόντρα στη Λαμποράλ την επόμενη εβδομάδα. Έχουμε μπροστά μας μία νέα μάχη".

Ξέρεις ότι η Λαμποράλ νίκησε τη Μακάμπι μέσα στο Ισραήλ;

"Ναι το άκουσα... (σ.σ. γέλια). Δεν μας πειράζει αυτό. Εξαρτώμαστε μόνο από τους εαυτούς μας, δεν επηρεαζόμαστε από τα άλλα αποτελέσματα κι εμείς ορίζουμε την τύχη μας. Το ξέρουμε ότι είμαστε σε έναν σκληρό και περίπλοκο όμιλο. Κάθε φορά στοχεύουμε στο να κερδίζουμε το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας".

TAGS EUROLEAGUE ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ