STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μπουρούσης: "Ζητώ προσωπικά συγγνώμη για την εικόνα της Καρδίτσας, η προσπάθεια συνεχίζεται"

SUPER CUP 2023 /   (  / EUROKINISSI)
SUPER CUP 2023 / ( / EUROKINISSI) ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI

Μέσα από ανάρτησή του στα social media ο Γιάννης Μπουρούσης ζήτησε συγγνώμη για την εικόνα της Καρδίτσας στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Λαύριο και τόνισε πως η προσπάθεια για το στόχο της παραμονής στη Stoiximan Basket League συνεχίζεται.

Η Καρδίτσα είχε στοχεύσει το παιχνίδι με το Λαύριο στη 19η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, προσδοκώντας να πάρει το παρθενικό διπλό της ιστορίας της στα μεγάλα σαλόνια, όμως τελικά δεν κατάφερε να φύγει νικήτρια. Ο Γιάννης Μπουρούσης, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησης στα social media και ζήτησε συγγνώμη στους οπαδούς της Θεσσαλικής ομάδας, ενώ τόνισε πως η προσπάθεια για το στόχο της παραμονής συνεχίζεται.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της Καρδίτσας: "Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους φιλάθλους της Καρδίτσας που ήρθαν στο Λαύριο για να υποστηρίξουν την ομάδα, σε έναν αγώνα στον οποίο η ομάδα είχε προετοιμαστεί όλο αυτό το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος ώστε να κερδίσει το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι, στα δύο χρόνια που βρίσκεται στην Basket League.

Δυστυχώς όμως το αποτέλεσμα και η εικόνα σε αυτό το ματς δεν ήταν αυτά που έπρεπε, για τα οποία θα ήθελα προσωπικά να ζητήσω συγγνώμη από τους φιλάθλους μας και ειδικά όσους ταξίδεψαν μέχρι το Λαύριο.

Η προσπάθεια όμως συνεχίζεται στους εναπομείναντες αγώνες και όλοι μαζί θα παλέψουμε ώστε η ομάδα να πετύχει το στόχο της και να συνεχίζει να μεγαλώνει με εσάς στο πλευρό της".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΚΑΡΔΙΤΣΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ