ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Μπουρούσης: "Η ΑΕΚ ήταν το σπίτι μου, όταν ήρθα στην Αθήνα"

BASKET LEAGUE 2022-2023 /  -  (  / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE 2022-2023 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πριν από την έναρξη του αγώνα με την Καρδίτσα, η ΚΑΕ ΑΕΚ βράβευσε τον Γιάννη Μπουρούση για την προσφορά του.

Η ιστορική πρεμιέρα της Καρδίτσας στη Basket League έγινε απέναντι στην ΑΕΚ. Ένα γεγονός που αποτέλεσε την ιδανική αφορμή για τους κιτρινόμαυρους προκειμένου να βραβεύσουν τον Γιάννη Μπουρούση για την προσφορά του, δια του Τάκη Τριαντόπουλου.

Μετά από την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο Γιάννης Μπουρούσης μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και εξήγησε πως ο Γιώργος Αμερικάνος ήταν το Νο1 για την παρουσία και πορεία του ως παίκτης της Ένωσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Θα πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση της ΑΕΚ, αλλά και στη διοίκηση που υπήρχε όταν έπαιζα εγώ. Η συγκυρία τα έφερε έτσι, ώστε το πρώτο παιχνίδι της Καρδίτσας να είναι απέναντι στην ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ για μένα ήταν το σπίτι μου, όταν ήρθα στην Αθήνα. Έκανε πολλά πράγματα για μένα. Χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν εδώ. Το έχω ξαναπεί, είμαι ευγνώμων για τους ανθρώπους της ΑΕΚ, τον κ. Γρανίτσα και τον κ. Φιλίππου. Ο Γιώργος Αμερικάνος είναι το Νο1 όλων. Χωρίς αυτόν, δεν θα ήμουν ποτέ στην ΑΕΚ. Είναι πάρα πολλά τα πρόσωπα, δεν θέλω να ξεκινήσω γιατί μπορεί να ξεχάσω κάποιον" ενώ κατέληξε αστειευόμενος πως "θα παίξω στον δεύτερο γύρο".

TAGS ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ