ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ

Μπουντενχόλζερ: "Δεν θέλαμε να ρισκάρουμε με τον Γιάννη, οι διαιτητές μου είπαν ότι ήταν φάουλ στον Μπούκερ"

Ο Μάικ Μπουντενχόλζερ στο ματς των Μπακς με τους Σανς
Ο Μάικ Μπουντενχόλζερ στο ματς των Μπακς με τους Σανς Ⓒ 2021 AARON GASH/ASSOCIATED PRESS

Ο Μάικ Μπουντενχόλζερ αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο και στην μη χρησιμοποίησή του στο τελευταίο λεπτό της παράτασης.

Οι Μπακς ηττήθηκαν στο Fiserv Forum, με τους Σανς να παίρνουν τη νίκη στην παράταση (128-127), λόγω ενός φάουλ του Πι Τζέι Τάκερ και της εύστοχης βολής του Ντέβιν Μπούκερ. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κυριάρχησε σε ακόμη ένα παιχνίδι (έβαλε 33 πόντους), όμως παρακολούθησε το τελευταίο λεπτό από τον πάγκο, καθώς υπέστη μία κράμπα.

Ο κόουτς των Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ, μίλησε μετά από το τέλος του αγώνα για τον λόγο που δεν χρησιμοποίησε τον Έλληνα σούπερσταρ, ενώ αναφέρθηκε και στο φάουλ του Πι Τζέι Τάκερ.

"Έπαθε μία κράμπα και θεωρήσαμε πως είναι καλύτερο να μην τον βάζουμε ξανά στον αγώνα. Με δεδομένο τα πρόσφατα προβλήματα που είχε με το γόνατο του, δεν έβλεπα τον λόγο να πάρουμε τέτοιο ρίσκο. Δεν θέλαμε να ρισκάρουμε", δήλωσε αρχικά.

Όσον αφορά το φάουλ που χρεώθηκε ο Πι Τζέι Τάκερ πάνω στον Ντέβιν Μπούκερ: "Οι διαιτητές μου είπαν πως είναι φάουλ. Δεν μου έδωσαν καμία παραπάνω εξήγηση".

TAGS ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ