ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ

Μπογονικολός: "Είμαι συνεπής και ακριβής"

Μπογονικολός: "Είμαι συνεπής και ακριβής"
Ράτσα

Κάλεσμα στον κόσμο απηύθυνε ο προπονητής της Ολυμπιάδας, Ντράγκαν Ράτσα, ενόψει του ματς με το Αιγάλεω

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, του τεχνικού των "πορτοκαλί", η ΚΑΕ, παρουσίασε και τους τρεις από τους τέσσερις νεαοαποκτηθέντες παίκτες. Ο λόγος για τους Τζόροβιτς, Νέσοβιτς και Καράβολα, αφού ο Οσμόκροβιτς, απουσίασε λόγω ατομικής προπόνησης.
Αρχικά πήρε τον λόγο, ο προόεδρος της ομάδας, Νίκος Μπογονικολός, που τόνισε: " Είμαι συνεπής και ακριβής, πηγαίνοντας κόντρα στην παραφιλολογία, που μας έστησαν κάποιοι κύριοι στην Τουρκία, έχοντας προλάβει να πουν διάφορα για τον αθλητή Τζέφερσον".

"Όμως αυτός ήρθε κι έβαλε κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου 25 πόντους, χωρίς όμως κανένας από εσάς να αναφέρει τίποτα, ωστόσο μετά το τέλος του πρωταθλήματος, θα γίνει εκτενέστερη αναφορά για όλα όσα συμβαίνουν. Είμαι χαρούμενος σήμερα, καθώς ο τεχνικός μας έβαλε πλάτη, υπερβάλλοντας εαυτό ενισχύοντας την ομάδα με πέντε παίκτες. Ο Καράβολας θα ήταν μαζί μας από το καλοκαίρι, αλλά τα διάφορα παιχνίδια που έγιναν, δεν τον άφησαν να έρθει".

"Οι Νέσοβιτς και Τζόροβιτς πιστεύω ότι θα βοηθήσουν αποφασιστικά. Αισιοδοξώ και δεν το βάζω κάτω αφενός για τους φιλάθλους μας, αφετέρου για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια. Μας δίνουν κουράγιο και είναι ραχοκοκαλιά της ομάδας και της περιφέρειας , στηρίζοντας συνεχώς την Ολυμπιάδα



".

Ο Αλεξέι Νέσοβιτς δήλωσε: " Η νέα μου ομάδα, δεν είναι σε καλή κατάσταση. Εγώ, οι νέοι παίκτες και ο προπονητής θα βοηθήσουμε προκειμένου η Ολυμπιάδα, να μην υποβιβαστεί".

Όσον αφορά στον Μπράνκο Τζόροβιτς εξήγησε: " Πέρυσι δεν αγωνίστηκα, λόγω τραυματισμού, αλλά θα βοηθήσω φέτος πάρα πολύ".

Ο Χριστόδουλος Καράβολας, είπε: " Έχω μεγάλη αγάπη για το άθλημα, άλλα κάποιοι παράγοντες χαράζουν άλλο δρόμο και δεν δίνουν πολλές ευκαιρίες, είχα πάθος για αυτό το άθλημα, ωστόσο ήμουν άπειρος και το πλήρωσα. Τώρα όμως επιστρέφω με όρεξη για να κερδίσω πολλά περισσότερα. Μετά τη σημερινή παρουσία μου εδώ, είμαι αποφασισμένος να μιλάω μόνο στο γήπεδο, και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα μου".

Τέλος, ο τεχνικός της Ολυμπιάδας, Ντράγκαν Ράτσα δήλωσε για την αναμέτρηση με το Αιγάλεω: " Το ματς δεν είναι εύκολο, για αυτό απευθύνω κάλεσμα στον κόσμο, προκειμένου να βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια. Το Αιγάλεω είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος. Αν θέλουμε να νικήσουμε πρέπει να κοιτάξουμε την άμυνα. Αν δεν νικήσουμε μέσα στο σπίτι μας, που θα νικήσουμε";

Όσον αφορά στον χρόνο συμμετοχής που θα έχουν οι νεοαποκτηθέντες, είπε: " Ο Νέσοβιτς θα αγωνιστεί για να έχουμε ρυθμό" και ολοκληρώνοντας ξεκαθάρισε: " Δεν κάνω πολλές αλλαγές και προτιμώ να βελτιώνω κάποια πράγματα".

Ο προπονητής των "πορτοκαλί", μίλησε και στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, για το παιχνίδι με το "Σίτι": " Έχουμε ένα σημαντικό και πολύ δύσκολο αγώνα. Αυτή η ομάδα είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος και διαθέτει ένα πολύ καλό παίκτη τον Τζάαμπερ. Εμείς πρέπει να είμαστε πολύ καλοί στην άμυνα και να παίξουμε διαφορετικά στην επίθεση".

"Ο χρόνος σίγουρα μας πιέζει αλλά αυτό το γνώριζα από πριν. Πάντως πρέπει να νικήσουμε αυτό το ματς και μετά υπάρχει διακοπή ώστε να την εκμεταλλευτούμε".

Τέλος, επανέλαβε την έκκληση προς τον κόσμο: " Ξέρω εδώ στην Ελλάδα ότι ο κόσμος βοηθάει και σπρώχνει τις ομάδες. Το ίδιο θέλω να συμβεί και το Σάββατο. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας".
















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ