EUROLEAGUE

Μπογκντάνοβιτς, ο πολυτιμότερος

Μπογκντάνοβιτς, ο πολυτιμότερος

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς όλων, στον πίνακα αξιολόγησης της Euroleague, για την 11η αγωνιστική του ΤΟΡ16 και το Euroleague Greece σας θυμίζει... ποιος είναι ο κύριος (videos).

Η νίκη της Φενέρμπαχτσε επί της Αρμάνι (98-77) δεν ήλθε όσο εύκολα δείχνει το αποτέλεσμα. Ήταν κυρίως προϊόν του επί μέρους 33-16 που "έτρεξαν" οι Τούρκοι στην τελευταία περίοδο, με τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς να είναι ο ηγέτης της διαδικασίας, ενώ με τους 32 βαθμούς που συγκέντρωσε στον πίνακα αξιολόγησης, αναδείχθηκε ο MVP της ημέρας.

Ο διεθνής Σέρβος έπαιξε για 32.09'' και είχε 25π., με 5/6 διπ., 3/6 τριπ. 6/6 βολές, 2 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 λάθος και 1 τάπα, ενώ κέρδισε πέντε φάουλ. Για την ιστορία, πρόκειται για έναν τύπο που... ξεκινά την ημέρα του δοκιμάζοντας 100 τρίποντα . Ο "θεόσταλτος" (μετάφραση του Μπόγκνταν) έχει χαρακτηριστεί από πέρυσι, ως το next best thing των Σέρβων .

Ακολούθησε ο Νάντο Ντε Κολό, ο οποίος είχε 19π., με σχεδόν απόλυτα ποσοστά, συν 6 ασίστ και 2 κλεψίματα στο 77-95 που πήρε η ΤΣΣΚΑ από τη Μάλαγα.

Ο πιο συνεπής παίκτης της Φενέρ -μακράν του δεύτερου-, Νεμάνια Μπιέλιτσα έφτασε το 30 στο ranking (και 13π., 9 ριμπ., 6 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 τάπα, μαζί με μόλις ένα λάθος σε 32.19'' συμμετοχής), εκεί δηλαδή που βρέθηκαν οι Νίκος Παππάς και Μίλος Τεόντοσιτς.

Για την ιστορία, το μεγαλύτερο... δείκτη είχε ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, των 35 βαθμών στην αξιολόγηση, αλλά ο Ερυθρός Αστέρας έχασε από την Μπαρτσελόνα (73-77) και για αυτό παρέδωσε την πρωτιά στον Μπογκντάνοβιτς.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ