EUROCUP

Μπογκατσέφ: "Ουάιτ και Καϊμακόγλου, οι ηγέτες μας"

Μπογκατσέφ: "Ουάιτ και Καϊμακόγλου, οι ηγέτες μας"

Το αφεντικό της Ούνικς Καζάν, Εβγκένι Μπογκατσέφ, δικαιολόγησε τα σκαμπανεβάσματα των Ρώσων μέσα στη χρονιά, πριν από την τεράστια ανατροπή στη σειρά με τη Λοκομοτίβ και την πρόκριση στα ημιτελικά του Eurocup.

H Ούνικς Καζάν υποχρέωσε τη Λοκομοτίβ Κουμπάν στην πρώτη της ήττα στο Eurocup έπειτα από 20 σερί νίκες και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Eurocup , μολονότι παρατάχθηκε χωρίς τον τραυματία Κιθ Λάνγκφορντ.

Πλέον οι Ρώσοι θα αντιμετωπίσουν σε διπλούς αγώνες την Γκραν Κανάρια (31/03, 08/04) με στόχο τη συμμετοχή στους τελικούς κι εν συνεχεία την απ'ευθείας πρόκριση στην Euroleague 2015-16.

Ο πρόεδρος της Ούνικς Καζάν, Εβγκένι Μπογκατσέφ, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του στην επόμενη φάση του Eurocup κι έκανε ειδική αναφορά στον MVP Τζέιμς Ουάιτ και τον Κώστα Καϊμακόγλου.

"Όλη η ομάδα έδειξε χαρακτήρα μετά την ήττα (σ.σ. 78-87) στο Καζάν. Πετύχαμε κάτι πραγματικά σπουδαίο! Πραγματικά, είναι δύσκολο να εξηγήσω τον λόγο που παίζουμε καλύτερα εκτός έδρας. Τα παιδιά αντιμετώπισαν το ματς με τη Λοκομοτίβ σαν την τελευταία τους μάχη. Ο Κώστας Καϊμακόγλουκαι ο Τζέιμς Ουάιτ έπαιξαν πολύ καλά. Ο Κιθ Λάνγκφορντ ήταν απών και οι δυο τους έγιναν οι ηγέτες της Ούνικς" τόνισε χαρακτηριστικά ο Μπογκατσέφ στο rsports.ru.

Για την ιστορία, ο Τζέιμς Ουάιτ έκανε τη διαφορά για την ομάδα του Ευγκένι Πασούτιν με 29 πόντους (9/9 βολές, 7/11 δίποντα, 2/3 τρίποντα), 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο κι 1 κόψιμο σε 35'08". Όσον αφορά τον Καϊμακόγλου, ο διεθνής φόργουορντ είχε 11 πόντους (2/2 βολές, 3/7 δίποντα, 1/2 τρίποντα), 4 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα σε 35'50".

Τι άλλο είπε ο πρόεδρος των Ρώσων; "Τελευταία είχαμε πολλές αποτυχίες όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών. Ο Λάνγκφορντ δεν έπαιξε ενώ οι Πονκρασόφ, Σανικίτζε είχαν τα θέματά τους τις προηγούμενες ημέρες. Παρ' όλα αυτά, η ομάδα επέστρεψε! Ξέραμε ότι δεν είχαμε άλλη ευκαιρία".

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ