ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπλάκνεϊ: "Τέρμα τα πανηγύρια'

Μπλάκνεϊ: "Τέρμα τα πανηγύρια'
παπαμακαριος τσακαλιδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ιάκωβος Τσακαλίδης επιστρέφει στις προπονήσεις και ο Πίνι Γκέρσον θα έχει ακόμη μία λύση

Ο "Τζέικ" έκανε ατομικό πρόγραμμα την Πέμπτη, όπως και ο επίσης τραυματίας, Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, και την Παρασκευή ο Τσακαλίδης θα μπει κανονικά στην προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα. Όλοι οι άλλοι παίκτες, πάντως, είχαν ρεπό, ενώ οι Αμερικανοί είχαν την ευκαιρία να περάσουν ήρεμα την ημέρα των Ευχαριστιών που γιορτάζεται στην πατρίδα τους.
Στο μεταξύ, δηλώσεις έκανε ο Ρόντρικ Μπλάκνεϊ: " Είναι ωραίο να κερδίζεις τόσο εύκολα, αλλά δεν θα είναι όλα μας τα παιχνίδια έτσι, ούτε στο επόμενο παιχνίδι με την Πρόκομ θα κερδίσουμε αν δεν προσπαθήσουμε σκληρά. Για μένα το πιο σημαντικό είναι ότι όλα τα παιδιά έπαιξαν κι έπαιξαν καλά, κάτι που δείχνει ότι είμαστε στο σωστό δρόμο.Τέρμα τα πανηγύρια γιατί μ’ αυτή τη νίκη δεν καταφέραμε τίποτα παραπάνω από το να κερδίσουμε δυο βαθμούς. Ίσως κι αυτό θα είναι το μεγαλύτερο κέρδος, να καταφέραμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο και στα επόμενα παιχνίδια να μη δούμε τόσες πολλές άδειες θέσεις στις εξέδρες".

Παράλληλα, ο Γκέρσον μίλησε και για την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ: " Δεν είναι εύκολο να δίνει δυο συνεχόμενα παιχνίδι με την ίδια ομάδα. Η ΑΕΚ βελτιώνεται συνέχεια και σίγουρα όταν θα βρεθούμε αντίπαλοι σε περίπου 20 μέρες θα είναι ακόμα καλύτεροι. Δεν σκεφτόμαστε ακόμα ούτε τον αγώνα του κυπέλλου με την ΑΕΚ, ούτε αυτό του πρωταθλήματος, ούτε τι θα γίνει και ποιον θα αντιμετωπίσουμε αν προκριθούμε στα ημιτελικά. Έχουμε πολλούς αγώνες μπροστά μας ως τότε".


TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ