EUROLEAGUE

Μπίλι Ερνανγκόμεθ: "Ρώτησα τον Χουάντσο για τον Ολυμπιακό και μου έδωσε μερικές συμβουλές"

Μπίλι Ερνανγκόμεθ: "Ρώτησα τον Χουάντσο για τον Ολυμπιακό και μου έδωσε μερικές συμβουλές"
MIGUEL ANGEL POLO/VALENCIA BASKET

Ο Μπίλι Ερνανγκόμεθ μίλησε εν όψει της σειράς των playoffs της EuroLeague με τον Ολυμπιακό και αποκάλυψε ότι ο αδελφός του, Χουάντσο, του έδωσε μερικές συμβουλές για τους ερυθρόλευκους.

Η Μπαρτσελόνα θα διεκδικήσει με πλεονέκτημα έδρας απέναντι στον Ολυμπιακό την είσοδό της στο Final Four της EuroLeague (24/4, 22:00, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) και ο Μπίλι Ερνανγκόμεθ μίλησε εν όψει των επερχόμενων αναμετρήσεων.

Μάλιστα, αποκάλυψε και το γεγονός ότι μίλησε με τον αδελφό του Χουάντσο, ο οποίος αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό AKTOR και του έδωσε μερικές συμβουλές για τα παιχνίδια με τους ερυθρολέυκους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Έχουν δυνατούς ψηλούς με μέγεθος και παίκτες γενικά που είναι πολύ aggresive" ήταν το πρώτο σχόλιο του Ερνανγκόμεθ για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Για τις δύο νίκες της Μπάρτσα στην κανονική περίοδο: "Δε νομίζω ότι πρέπει να εστιάσουμε σε αυτό, αλλά να εστιάσουμε σε αυτό που είναι ο Ολυμπιακός σήμερα. Μία συμπαγής ομάδα, που έχει εξελιχθεί πολύ και παίζει πολύ καλά. Θα είναι μία συναρπαστική σειρά πέντε αγώνων που πρέπει να αντιμετωπίσουμε με απόλυτη ταπεινοφροσύνη. Είναι η ομάδα που παίζει με τις λιγότερες κατοχές ανά παιχνίδι και της αρέσουν οι καταστάσεις 5 εναντίον 5. Θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε εφαρμόζοντας τις αρετές μας, οι οποίες είναι να τρέχουμε σε όλο το γήπδο και να να είμαστε πιο ευέλικτοι".

Για τις συμβουλές που του έδωσε ο Χουάντσο: "Έχει την εμπειρία από τα παιχνίδια εναντίον του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα και κύπελλο. Τον έχω ρωτήσει λίγο για την γνώμη του και μου έχει δώσει μερικές συμβουλές".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ