EUROLEAGUE

Μπιέλιτσα: "Ομπράντοβιτς ίσον τρόπαια"

Μπιέλιτσα: "Ομπράντοβιτς ίσον τρόπαια"

Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα χαρακτηρίζει τον "Ζοτς" "δάσκαλο" και περνά τόσο ωραία στη Φενέρμπαχτσε Ουλκέρ "που δεν μπορώ να περιμένω για την επόμενη προπόνηση".

Μπορεί να μη φημίζεται για τις παθιασμένες εκδηλώσεις του (τι χάνει, τι κερδίζει, μία η άλλη είναι), αλλά όπως είπε στη novosti.rs ο Νεμάνια Μπιέλιτσα, αυτό που ζει στη Φενέρμπαχτσε Ουλκέρ τον κάνει να αισθάνεται πολύ ενθουσιασμένος. Τόσο που δεν μπορεί να περιμένει να περάσει η ώρα, για την επόμενη προπόνηση.

Το πρώτο πράγμα που διευκρίνισε ο Σέρβος φόργουορντ, ήταν ότι δεν περίμενε να νικήσει τόσο εύκολα η Φενέρ της Αναντολού Εφές (84-65, στο οποίο εκείνος πρόσφερε 10π., 11 ριμπ. και 4 ασίστ), προσθέτοντας πως "βεβαίως ήταν πολύ ωραίο που νικήσαμε ενώπιον των φιλάθλων μας, που τους προσφέραμε χαρά".

Πριν το τζάμπολ, οι φαν της ομάδας πρόσφεραν ένα standing ovation για την κατάκτηση του President's Cup, με τον Μπιέλιτσα να τονίζει ότι "πρέπει να ξεχάσουμε το συντομότερο τη νίκη επί της Έφες, γιατί μας περιμένει το ματς με την Μπαρτσελόνα, για την Euroleague, ενώ μετά έχουμε το παιχνίδι με την Μπεσίκτας και αυτό με την ΤΣΣΚΑ. Το πρόγραμμα μας είναι πολύ δύσκολο, οπότε οφείλουμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι για ένα ολόκληρο μήνα. Βλέπετε, αυτή είναι μια εκ των πιο σημαντικών περιόδων της σεζόν. Έχουμε νέα ομάδα και ακόμα προσπαθούμε να "βρεθούμε". Οπότε δεν υπάρχει χρόνος για εορτασμούς και χαλάρωση, γιατί ακόμα δεν έχουμε επιτύχει κάτι".

Έκανε μια στάση στον κόσμο της Φενέρ "που γεμίζουν πάντα το γήπεδο και αγαπούν την ομάδα και το άθλημα. Ελπίζω βέβαια, να είναι ακόμα περισσότεροι όπως προχωρούν τα παιχνίδια και ιδιαίτερα σε αυτά της Euroleague, αρχής γενομένης από τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα", για το οποίο είχε να πει ότι "θα είναι δύσκολο ματς και για τους δυο. Οφείλουμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε, γιατί ποτέ δεν είναι απλό ένα παιχνίδι με τους Καταλανούς".

Όταν τον ρώτησαν για τους στόχους της Φενέρμπαχτσε Ουλκέρ, δεδομένης της παρουσίας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο της, ομολόγησε πως "δεν μπορώ να πω ότι δεν σκεφτόμουν τα τρόπαια, όταν αποφάσισα να συνεχίσω εδώ την καριέρα μου. Ο Ζέλικο είναι ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην Euroleague. Διάλεξα να δουλέψω μαζί του, για να πάρω τρόπαια και ήδη έχω ένα. Οπότε έγινε η καλή αρχή. Στα δυο, τρία πρώτα ματς με έχει στηρίξει πολύ. Δείχνει να με εμπιστεύεται και αυτό σημαίνει πολλά για εμένα. Πιστέψτε με, δεν μπορώ να περιμένω για την επόμενη προπόνηση, διότι είναι εκπληκτικό να δουλεύεις με έναν τέτοιον άνθρωπο, από τον οποίον μπορείς να μάθεις πολλά κάθε δευτερόλεπτο. Είμαι βέβαιος πως δεν έκανα λάθος που του είπα το "ναι" και ήλθα στη Φενέρ".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ