ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μπέγκιτς: "Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα"

Μπέγκιτς: "Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα"

Ο Μίρσα Μπέγκιτς στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης υπόσχεται να δουλέψει σκληρά για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας του ομάδας.

Ο 25χρονος Σλοβένος σέντερ ύψους 220 εκατοστών, ξεκαθάρισε στις δηλώσεις του ότι ένα παιδικό του όνειρο έγινε πραγματικότητα με τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στην πρεμιέρα του TOP-16 δεν αγωνίστηκε με αντίπαλο την Παρτίζαν στην εύκολη νίκη της ομάδας του και αναμένεται να ντεμπουτάρει στην ισπανική λίγκα.

"Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Είναι ένα όνειρο που είχα από παιδί και ευχαρίστησα τον πρόεδρο αλλά όλους όσοι βοήθησαν για να γίνει πραγματικότητα. Θα δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο", σχολίασε ο Σλοβένος παίκτης και συνέχισε αναφορικά με τον Ντ'Ορ Φίσερ:

"Γνωρίζω καλά πως υπάρχουν κι άλλοι πολλοί καλοί παίκτες στη θέση μου, αλλά ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει ποιος παίζει. Έπαιξα εναντίον του. Θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό στην άμυνα για να συνεισφέρω στην ομάδα".

Όσον αφορά την κατάσταση που επικράτησε στη Ζαλγκίρις, σχολίασε: " Δεν ήξερα τι θα συνέβαινε. Ήταν λίγο περίπλοκο. Τις τελευταίες ώρες υπήρχε μεγάλη ένταση αλλά τελικά υπήρξε συμφωνία". Παράλληλα, ο Μπέγκιτς αποκάλυψε ότι είχε κατ' ιδίαν συζητήσεις με τον Σαμπόνις καθώς ο τελευταίος έβλεπε τα ματς της Ζαλγκίρις.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ