ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπατίστ: "Yπάρχει δρόμος ακόμα"

Μπατίστ: "Yπάρχει δρόμος ακόμα"
Μπατίστ

To σύνθημα για την επόμενη μέρα της ήττας στο ΣΕΦ έδωσε ο Μάικ Μπατίστ: "Πάντα ψηλά το κεφάλι"

Οι "πράσινοι" είχαν ρεπό την Καθαρά Δευτέρα και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη όταν θα ξεκινήσει η προετοιμασία τους για το ματς με την Παρτίζαν, την Πέμπτη στο Βελιγράδι.
Όσο για το χαμένο ματς με τους "ερυθρόλευκους" ο Μπατίστ τόνισε: " Αυτοί οι αγώνες σε κάνουν δυνατότερο. Βρεθήκαμε 10 πόντους πίσω στο σκορ. Κάθε φορά που βρίσκεσαι πίσω με μια τέτοια διαφορά απέναντι σε μια καλή ομάδα, πρέπει να δώσεις πολλή ενέργεια και αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα μας που επέστρεψε στον αγώνα. Δεν νομίζω όμως ότι έπρεπε να φτάσουμε ως αυτό το σημείο. Σε έναν αγώνα σαν κι αυτόν για τα 13-15 πρώτα λεπτά είναι λογικό και οι δύο ομάδες να είναι νευρικές. Μετά αρχίσαμε να παίζουμε. Εμείς κάναμε λάθη, ενώ έπρεπε να δείξουμε υπομονή. Η υπομονή είναι απαραίτητη σε τέτοιους αγώνες", είπε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ο σέντερ των "πράσινων".

" Πληρώσαμε το τίμημα των δικών μας λαθών. Για να νικήσεις σ' έναν αγώνα, για να κατακτήσεις έναν τίτλο, χρειάζεσαι πάντα και λίγη τύχη, η οποία ήταν με το μέρος τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Δεν μπορούμε να καθίσουμε να παραπονιόμαστε όμως. Έτσι πήγε το παιχνίδι. Κρίθηκε στο τελευταίο καλάθι. Ξέρω τον εαυτό μου, τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου και γνωρίζω ότι θα έχουμε και πάλι την αυτοπεποίθησή μας αρχής γενομένης από την Πέμπτη όταν θα ξαναμπούμε στο γήπεδο για τον αγώνα με την Παρτίζαν".

"Θα συνεχίσουμε παιχνίδι με παιχνίδι όπως πάντα. Ο αγώνας της Κυριακής έχει τελειώσει. Δεν μπορούμε να γυρίσουμε το χρόνο πίσω και να κάνουμε κάποια πράγματα διαφορετικά, οπότε θα πρέπει να προχωρήσουμε. Υπάρχει δρόμος ακόμη μπροστά μας και για το Πρωτάθλημα. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει, αν θα έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας ή όχι. Ξέρω πολύ καλά ότι ο Παναθηναϊκός έχει πάρει Πρωτάθλημα και χωρίς να έχει το πλεονέκτημα της έδρας, έχει πανηγυρίσει τίτλους και έξω από το ΟΑΚΑ

".

Τέλος, έδωσε το στίγμα του ενόψει της επόμενης μέρας: " Έγινε ότι έγινε αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε τον αγώνα της Πέμπτης μπροστά μας και έχουμε πολύ καιρό μέχρι να σκεφτούμε και πάλι τον ίδιο αντίπαλο και τι θα πρέπει να κάνουμε. Θα δούμε στο τέλος. Πάντα κρατάω το κεφάλι μου ψηλά, αύριο είναι μια διαφορετική μέρα και θα ξυπνήσω χαμογελώντας για να προχωρήσω μπροστά".




TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ