EUROLEAGUE

Μπασκετικός εφιάλτης: Ο Σέιν Λάρκιν είχε -47 στη συντριβή της Αναντολού Εφές από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Μπασκετικός εφιάλτης: Ο Σέιν Λάρκιν είχε -47 στη συντριβή της Αναντολού Εφές από τη Ρεάλ Μαδρίτης
ANADOLOU EFES

Επίδοση βγαλμένη από μπασκετικό εφιάλτη έγραψε ο Σέιν Λάρκιν στην εντός έδρας βαριά ήττα της Αναντολού Εφές από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Αμερικανός έγραψε -47 στην κατηγορία +/- σε 23:53.

Το διπλό της Ρεάλ στην Κωνσταντινούπολη, δεν συνιστά... είδηση-βόμβα για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Οι EuroLeague Champions έπαιξαν καταπληκτικό μπάσκετ και νίκησαν δίκαια την Αναντολού Εφές, με μία επίδοση των Τούρκων να τραβάει τα βλέμματα το βράδυ της Πέμπτης (12/10).

Ο Σέιν Λάρκιν, ο παίκτης που τα προηγούμενα χρόνια μάγεψε τους πάντες με τις μαγικές εμφανίσεις του, δεν έχει βρει ακόμη τρόπο να γίνει αποτελεσματικός για την ομάδα του Έρντεμ Τζαν. Απλώς αυτή τη φορά η στατιστική του ήταν βγαλμένη από εφιάλτη. Όχι γιατί σκόραρε μόλις πέντε πόντους, ούτε γιατί είχε 1/3 δίποντα και 1/3 τρίποντα, αλλά γιατί στα 23:53 που έμεινε στο παρκέ του Σινάν Ερντέμ Ντομ, έγραψε -47 στην κατηγορία +/-.

Καλά καταλάβατε. Στον χρόνο που έμεινε στο παρκέ ο Αμερικανός γκαρντ, η ομάδα του έχασε με διαφορά 47 πόντων. Και αυτή είναι μία πραγματικά ακραία επίδοση, την ώρα που ο Ροντρίγκ Μπομπουά είχε +2 σε ήττα με διαφορά 23 πόντων.

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ