EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Τουλάχιστον τρεις εβδομάδες έξω ο Ρότσεστι"

EUROLEAGUE / ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Για αρκετό καιρό θα στερηθεί ο Ολυμπιακός τον Τέιλορ Ρότσεστι, σύμφωνα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα που περιμένει τα νέα και για τον Βασίλη Σπανούλη.

Ήταν πολλές οι στιγμές που ο Γιώργος Μπαρτζώκας δυσανασχέτησε στη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στη Ζάλγκιρις και τον Ολυμπιακό . Η εικόνα της ομάδας του στο Κάουνας ήταν απογοητευτική, οι τραυματισμοί συνέχισαν να την πληγώνουν και κάπως έτσι οι Πειραιώτες έπεσαν στο 9-14 που τους κρατάει αρκετά μακριά πλέον από την πρώτη οκτάδα της κανονικής περιόδου της EuroLeague 2019/20 . Ο προπονητής του Ολυμπιακού εξήγησε ότι ο Τέιλορ Ρότσεστι θα μείνει τουλάχιστον τρεις εβδομάδες εκτός δράσης, ενώ ο Βασίλης Σπανούλης χτύπησε στο πόδι στο οποίο εγχειρίστηκε πέρυσι και θα υποβληθεί σε μαγνητική με την επιστροφή στην Αθήνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

" Συγχαρητήρια στη Ζάλγκιρις για το παιχνίδι της. Για εμάς ήταν μια δύσκολη διαδικασία, χάσαμε δύο έμπειρους παίκτες στη διάρκεια της αναμέτρησης και μας έλειψε η δημιουργία, το σκοράρισμα και η ηγεσία. Την ίδια ώρα μπήκαμε στο ματς χαλαροί στην άμυνα και στο πρώτο εικοσάλεπτο η Ζάλγκιρις έκανε μόλις ένα λάθος επειδή δεν την πιέσαμε. Ξέραμε ότι έχουν δύο καλούς σουτέρ, μας έβαλαν εννέα τρίποντα. Ήταν πολύ δύσκολη κατάσταση για να κερδίσουμε.

Πρέπει να συγκεντρωθούμε, πρέπει να είμαστε υγιής, δεν ήμασταν απόψε αλλά πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας για το επόμενο ματς σε δύο μέρες, αν και δεν ξέρουμε πόσους θα έχουμε μαζί μας. Δεν ξέρουμε τι γίνεται με τον Σπανούλη, θα κάνει μαγνητική αύριο. Ο Ρότσεστι θα μείνει τουλάχιστον τρεις εβδομάδες εκτός. Ο Σπανούλης χτύπησε στον αστράγαλο στον οποίο είχε εγχειριστεί πέρυσι. Δώσαμε εύκολα σουτ στους αντιπάλους μας, δυστυχώς ξαναλέω ότι μείναμε χωρίς δημιουργό και αυτό ήταν το πρόβλημα. Είχαμε περισσότερα ριμπάουντ και σχεδόν ίδιες ασίστ, ήμασταν όμως χαλαροί. Πρέπει να παλεύουμε και να παίζουμε πιο σκληρά, όχι με αυτόν τον τρόπο".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ