STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μπαρτζώκας: "Πρέπει να κερδίζουμε"

Μπαρτζώκας: "Πρέπει να κερδίζουμε"
INTIME SPORTS

Σε καλό επίπεδο είναι ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Μπαρτζώκα. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εκτός έδρας του Πανελευσινιακού με 94-76, με τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Μπαρτζώκα να δηλώνει ότι οι "ερυθρόλευκοι" είναι σε καλό επίπεδο.

" Είχαμε μιάμιση μέρα μετά τη Μπεσίκτας. Το ζητούμενο ήταν η νίκη και η καλή εμφάνιση, η οποία όμως, δεν ήρθε για διάφορους λόγους. Η Ελευσίνα έπαιξε πολύ καλά και διάλεξε ένα τρόπο παιχνιδιού", δήλωσε ο Μπαρτζώκας και πρόσθεσε:

" Ήταν λίγο πολικές θερμοκρασίες και το ποσοστό μας ήταν αστείο. Έχουμε ένα δύσκολο μήνα μπροστά μας. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή με οπαδούς και των δυο ομάδων. Είχαμε και καλές και κακές επιθέσεις. Το παιχνίδι ήταν πολύ ελεύθερο, όσο σπάγαμε το σίδερο συνεχίζονταν αυτή η κατάσταση. Παρά τα ποσοστά είχαμε αυτό το σκορ. Θέλαμε να ξεκουράσουμε παίκτες όπως ο Κάιλ και να δώσουμε χρόνο στον Γκιόργκι".

Για το αν οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν το μυαλό τους στην Μπαρτσελόνα είπε: " Αυτή είναι η δουλειά μας. Μέχρι τον Ιούνιο θα είμαστε έτσι. Μας έκανε κακό ότι παίξαμε μόνο δυο ματς σε 15 μέρες. Το να χάσουμε στην Α1 θα μας κάνει μεγάλη ζημιά. Μπορεί στο μυαλό μας να μην είναι σημαντικό το ματς, αλλά πρέπει να κερδίζουμε. Οι συνθήκες ήταν δύσκολες από πλευράς κρύου. Θα κοιτάξουμε το ματς της Παρασκευής με τη σοβαρότητα που του αρμόζει".

Τέλος δήλωσε: " Αυτή είναι ανάλυση των δημοσιογράφων. Μας ενδιαφέρει πως είμαστε στην προπόνηση. Είμαστε σε καλό επίπεδο. Έχουμε προσθήκη νέου παίκτη, ο Πάουελ έχει πρόβλημα με τα γόνατά του. Θα μείνει τρεις μέρες εκτός για να ξεκουραστεί. Ο Ολυμπιακός δεν είναι υποχρεωτικό ότι πρέπει να κερδίζει 30 πόντους σε κάθε ματς. Τα παιδιά παίζουν συνέχεια και έχουν μεγάλη κούραση. Δεν παίξαμε καλά, αλλά κερδίσαμε με μεγάλη διαφορά".

Ο Γκιόργκι Σερμαντίνι από την πλευρά των παικτών ανέφερε: " Ο Ολυμπιακός είναι η καινούργια μου ομάδα, είμαι εδώ μια εβδομάδα, ήταν το πρώτο μου παιχνίδι και ήταν λίγο δύσκολο και περίεργο. Κερδίσαμε, ήταν καλό παιχνίδι, αλλά χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ. Ήμασταν σχεδόν καλά".

Σκαραφίγκας: "Είμαι ευχαριστημένος"

Ο προπονητής του Πανελευσινιακού, Γιώργος Σκαραφίγκας δήλωσε: " Είχαμε μια επιλογή για τα ελεύθερα σουτ, επειδή έχουμε πρόβλημα κάτω από το καλάθι. Είχαμε τύχη στην αρχή, μετά αρχίσαμε τα επιπόλαια λάθη και με την πάροδο του χρόνου είχαμε κάμψη. Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα του αγώνα, αλλά από εδώ και πέρα ξεκινά πόλεμος. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό".

Ο Γιώργος Τσιάκος είπε: " Έχουμε φιλοσοφία να παίζουμε γρήγορο μπάσκετ. Είπαμε ότι δεν θα αλλάξουμε ούτε απέναντι στον Ολυμπιακό. Παλέψαμε για ένα ημίχρονο. Η διαφορά δυναμικότητας όμως ήταν τέτοια που έφθασε η διαφορά στους 20 πόντους. Πρέπει από εδώ και πέρα να κερδίζουμε και όχι μόνο να παίζουμε καλά".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ