ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας: "Παίξαμε αργά την Πέμπτη, ταξιδέψαμε, παίξαμε μεσημέρι Σαββάτου χωρίς προπόνηση"

Μπαρτζώκας: "Παίξαμε αργά την Πέμπτη, ταξιδέψαμε, παίξαμε μεσημέρι Σαββάτου χωρίς προπόνηση"
EUROKINISSI

Δεν είχε πολλά να πει για το ματς του Ολυμπιακού στο Λαύριο ο Γιώργος Μπαρτζώκας, που αναφέρθηκε στην κυκλοφορία της μπάλας και στο ροτέισόν του.

Ευχαριστημένος και από την εικόνα της ομάδας του και από το αποτέλεσμα ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά από το άνετο πέρασμα του Ολυμπιακού από το Λαύριο το μεσημέρι του Σαββάτου (2/12). Ο Έλληνας προπονητής στάθηκε στην κυκλοφορία της μπάλας και στο γεγονός ότι είχε την ευκαιρία να διαχειριστεί καλά τα λεπτά των σημαντικότερων παικτών του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

"Είμαστε ικανοποιημένοι από την νίκη, παίξαμε ομαδικά όπως πάντα. Δεν κάναμε προπόνηση γι' αυτό το παιχνίδι και γι' αυτό ξεκινήσαμε υποτονικά τον αγώνα. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο επτάλεπτο, θεωρώ πως αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι με τη δέουσα σοβαρότητα. Αυτό μας έδωσε τη δυνατότητα να μοιράσουμε τον χρόνο. Παίξαμε μεσημέρι Σαββάτου, μετά από παιχνίδι αργά το βράδυ της Πέμπτης που είχε μεγάλη ένταση. Μας δόθηκε η ευκαιρία να ξεκουράσουμε βασικούς παίκτες.

Το Λαύριο είναι πολύ αξιόμαχη ομάδα, αλλά χωρίς δύο βασικούς Έλληνες παίκτες δεν μπορούσε να μας δυσκολέψει παραπάνω από το διάστημα αυτό στο ξεκίνημα που τα κατάφερε. Όταν προσαρμοστήκαμε στο τι ακριβώς κάνουν και παίζαμε ομαδικά όπως πάντα, έχοντας 24 ασίστ, το ματς κρίθηκε από το πρώτο ημίχρονο. Εύχομαι καλή τύχη στο Λαύριο και ότι καλύτερο για τους στόχους που έχει θέσει".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ