ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας: "Όταν κερδίζεις, είναι όλοι χαρούμενοι για μια-δυο μέρες"

Ο Μπαρτζώκας στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα για την EuroLeague 2020/21
Ο Μπαρτζώκας στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα EUROKINISSI

Στην άμυνα του τρίτου δεκαλέπτου στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά από την εκτός έδρας επικράτηση του Ολυμπιακού επί της Χίμκι.

Χαρούμενος για την άμυνα της ομάδας του στην τρίτη περίοδο, όταν δέχθηκε μόλις 14 πόντους από τη Χίμκι, ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά από την εκτός έδρας επικράτηση του Ολυμπιακού επί των Ρώσων για την 17η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της EuroLeague. Ο προπονητής των ερυθρόλευκων στάθηκε σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού, ενώ παραδέχθηκε πως αποτελέσματα σαν αυτό δημιουργούν μια ευφορία για μια-δυο μέρες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

"Ήταν ένα ματς που εξελίχθηκε όπως το περιμέναμε. Η Χίμκι άνοιξε το τέμπο, σούταρε γρήγορα γιατί έχει ταλέντο, μας δημιούργησε πολλά προβλήματα με την ικανότητά της στην εκτέλεση στο δεύτερο δεκάλεπτο. Παίξαμε όμως καλύτερη άμυνα στο τρίτο και ανοίξαμε τη διαφορά αρκετά για να πάρουμε στο τέλος τη νίκη. Πετύχαμε περισσότερους από 100 πόντους, όμως πραγματικά πιστεύω ότι η άμυνα στο τρίτο δεκάλεπτο ήταν το κλειδί για τη νίκη.

Όταν κερδίζεις, έχεις τουλάχιστον μια-δυο μέρες για να είναι όλοι χαρούμενοι. Αυτή είναι η EuroLeague, πρέπει να διαχειριστείς και τις νίκες και τις ήττες. Είναι προφανές ότι δεν υπάρχει ανίκητη ομάδα, κερδίσαμε τη Μπαρτσελόνα εκτός έδρας και χάσαμε από άλλες ομάδες που έπρεπε να έχουμε νικήσει".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ