ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας: "Νιώθω άσχημα, από τις χειρότερες φετινές εμφανίσεις μας"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στον πάγκο του Ολυμπιακού
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στον πάγκο του Ολυμπιακού EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας επεσήμανε πως ο Ολυμπιακός ήταν πολύ κακός στο Τελ Αβίβ, καταγράφοντας το παιχνίδι με τη Μακάμπι ως ένα από τα χειρότερα φετινά για τους ερυθρόλευκους.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την εικόνα που είχε ο Ολυμπιακός στην εκτός έδρας ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο προπονητής των ερυθρολεύκων χαρακτήρισε μάλιστα την εμφάνιση στη Menora Mivtachim Arena ως μια από τις χειρότερες της φετινής σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: "

"Νιώθω πραγματικά άσχημα. Ήταν από τις χειρότερες φετινές εμφανίσεις μας. Παίξαμε χωρίς να έχουμε επιθυμία, χωρίς κίνητρο και ενέργεια. Δίχως να έχουμε καθαρό μυαλό. Αξίζαμε να χάσουμε.

Ήταν το δεύτερο σερί παιχνίδι, που δεν παίξαμε με τον τρόπο που θέλουμε. Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε, γιατί κυρίως γιατί δεν είχαμε όλα αυτά τα σημαντικά πράγματα, που δίνουν το θετικό αποτέλεσμα. Μιλάω για να κάνουμε φάουλ, για να παίξουμε καλή άμυνα, για να πάρουμε τις διεκδικούμενες μπάλες. Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε. Έτσι είναι η EuroLeague, οφείλεις να κοιτάξεις παρακάτω, είτε κερδίζεις είτε χάνεις. Πρέπει να ξαναβρούμε τη φόρμα μας, όσο το δυνατόν συντομότερα.

Πριν από το παιχνίδι, είπα πως το αποτέλεσμα δεν εξαρτάται μόνο από σένα, αλλά κι από τον αντίπαλο. Είχαμε πρόβλημα τώρα, γιατί δεν έχουμε αγωνιστικό ρυθμό, όπως κι η Μακάμπι βέβαια. Είχαμε όμως οκτώ κρούσματα κορονοϊού σε παίκτες. Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είχαμε καλό ρυθμό και ήμασταν σε καλή φόρμα, τώρα όμως δεν είναι έτσι η κατάσταση. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, παρά να δουλέψουμε σκληρά και να παλέψουμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ