ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας: "Μέρα με τη μέρα καλύτεροι"

Μπαρτζώκας: "Μέρα με τη μέρα καλύτεροι"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στην πρώτη "φιλική" εμφάνιση του Ολυμπιακού, στην ζώνη των αντιπάλων και τις απουσίες των διεθνών

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι επικράτησε με 88-74 της Μοντεγκρανάρο και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την πρώτη εικόνα της ομάδας του.

Αν και όπως υπογράμμισε είναι πολύ νωρίς ακόμα για συμπεράσματα, καθώς μόλις χθες ολοκλήρωσαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Καρπενήσι.

"Ο Μάντζαρης μετά από 7 μήνες έπαιξε σε ένα παιχνίδι. Είμαστε όλοι πολύ κουρασμένοι από την προετοιμασία. Έπαιξαν και αρκετή ζώνη οι αντίπαλοι και δεν νομίζω ότι ήμασταν προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο. Ωστόσο, όλα είναι μέσα στο παιχνίδι", σχολίασε ο Γιώργος Μπαρτζώκας και συνέχισε:

"Μέρα με τη μέρα θα είμαστε καλύτεροι. Στόχος μας ήταν να φτιάξουμε μία ομάδα που θα πάει πολύ μακριά, θα οδηγήσει τον Ολυμπιακό σε νέες επιτυχίες και θα είναι ανταγωνιστική σε όλες τις διοργανώσεις.

Πήραμε παίκτες που έχουν εμπειρία στην Ευρώπη κι έχουν κίνητρο που παίζουν στον Ολυμπιακό. Λείπουν όλοι οι διεθνείς μας, λείπει ο Μπέγκιτς, λείπει ο Λο. Πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ καλή ομάδα, όταν θα επιστρέψουν και οι υπόλοιποι".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ