ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας: "Κουβαλούσαμε ένα 'πρέπει' στην πλάτη μας"

2022-2023 / FINAL-8 /  -   (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
2022-2023 / FINAL-8 / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στην ανάγκη της σωστής διαχείρισης από την πλευρά του Ολυμπιακού της νέας νίκης επί του Παναθηναϊκού, δεδομένου ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ είναι σε λιγότερες από 24 ώρες.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας κράτησε χαμηλά την μπάλα μετά από τη νέα νίκη επί του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός πρέπει να ηρεμήσει και να προετοιμαστεί κατάλληλα για τον τελικό με το Περιστέρι bwin.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Αυτά τα παιχνίδια είναι πάντα δύσκολα, όσον αφορά την προσέγγισή τους. Είχαμε μόνο ένα meeting σήμερα το μεσημέρι για να προετοιμάσουμε το παιχνίδι. Κουβαλούσαμε ένα "πρέπει" στην πλάτη μας, γι αυτό ήμασταν κακοί στο πρώτο μέρος. Είχαμε ανοιχτά σουτ με άμυνα πολύ μακριά από τους σουτέρ, αλλά τα χάσαμε. Γίναμε έτσι πιο διστακτικοί.

Στο ημίχρονο είπαμε να εκτελέσουμε επιθετικά, βλέποντας πού είναι ο αντίπαλος και να επιτεθούμε στο close out. Κάναμε ένα μεγάλο σερί, στο οποίο δεν είχε απάντηση ο Παναθηναϊκός. Θα πρέπει οπωσδήποτε να ξεχάσουμε το παιχνίδι, πρέπει να δείξουμε τη σοβαρότητα που δείχνουμε όλη τη χρονιά και να είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε τον τελικό".

Από την πλευρά του, ο Σάσα Βεζένκοβ είπε: "Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο, ειδικά στα αμυντικά μας καθήκοντα δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Δεχθήκαμε 40 πόντους, που είναι πολλοί για μας. Μετά τη διακοπή όμως γυρίσαμε διαφορετικοί. Έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι, με μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Να ξεκουραστούμε και να πάμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο".

Μη χάσετε τη Game Night μετά από τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ