ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, Μπαρτζώκας: "Η δουλειά μου είναι να μην ασχολούμαι με το παρελθόν, καλός προπονητής ο Ράντονιτς ό,τι κι αν λέγεται"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στον ημιτελικό του Final Eight απέναντι στον Παναθηναϊκό
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στον ημιτελικό του Final Eight απέναντι στον Παναθηναϊκό EUROKINISSI

Αμέσως μετά τη νέα νίκη επί του Παναθηναϊκού που συνδυάστηκε με την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Μπάσκετ ΟΠΑΠ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για τον τρόπο που ο Ολυμπιακός έφτασε στο 81-65. Τι είπε για τον Ντέγιαν Ράντονιτς.

Χαμηλούς τόνους από τον Γιώργο Μπαρτζώκα στο πρώτο σχόλιο που έκανε μετά το 81-65 επί του Παναθηναϊκού στον ημιτελικό του Κυπέλλου Μπάσκετ ΟΠΑΠ, που μεταξύ άλλων μίλησε για τον Ντέγιαν Ράντονιτς.

"Η δουλειά μου δεν είναι ν' ασχολούμαι με το παρελθόν και το μακρινό μέλλον, αλλά το κοντινό και τον τελικό. Θα έχουμε την ευκαιρία να πούμε πολλά μετά το ματς της Κυριακής. Αρχικά ήμασταν άστοχοι σε νευρικά σουτ, παίζοντας με το "πρέπει". Όταν ηρεμήσαμε στα αποδυτήρια, είχαμε ένα πολύ καλό τρίτο δεκάλεπτο στην άμυνα και στο τέταρτο το διαχειριστήκαμε.

Οι Παπανικολάου και Κάναν έβαλαν τα σουτ που έπρεπε να βάλουν. Ήταν εύκολα σουτ ρυθμού, το σουτ που σκέφτεσαι είναι πολύ δύσκολο να το βάλεις. Ούτως ή άλλως είμαστε η καλύτερη ομάδα στο να δημιουργούμε spot up σουτ.

Ο Παναθηναϊκός έδωσε μεγάλη προσοχή στο παιχνίδι του Κυπέλλου. Τον σέβομαι, έχει καλό προπονητή ανεξάρτητα από το τι λέγεται δεξιά κι αριστερά, διαθέτει καλούς παίκτες. Εμείς είμαστε πιο συμπαγής ομάδα και όταν παίξαμε αυτό που έπρεπε, κερδίσαμε αρκετά εύκολα.

Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Οι ίδιες ομάδες να παίξουν δέκα φορές θα είναι διαφορετικά. Το παιχνίδι με το Περιστέρι θα το αντιμετωπίσουμε ως τελικό, αφού πρώτα θα αφήσουμε πίσω αυτό που συνέβη σήμερα".

Η Game Night για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ