ΟΠΑΠ FINAL 8

Μπαρτζώκας: "Κερδίσαμε δίκαια, κάθε τρόπαιο είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας"

2023-2024 / FINAL-8 /  /  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ. EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός είναι Κυπελλούχος Ελλάδας για το 2024 και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα για την κατάκτηση του τροπαίου.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το τρίτο Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ στη σειρά και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε μετά το φινάλε του αγώνα στην κάμερα της COSMOTE TV για την επιτυχία της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

"Δεχθήκαμε 58 πόντους στην άμυνα ήμασταν πολύ καλοί. Είμαστε πολύ σταθεροί αμυντικά, πολύ συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και κερδίσαμε νομίζω δίκαια".

Για το τρίτο Κύπελλο στη σειρά: "Είναι ηλίου φαεινότερο ότι κάθε τρόπαιο είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας, ιδίως μετά από όσα έχουμε ακούσει τώρα τελευταία. Ήταν μία καλή προσπάθεια των παικτών και θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια".

Για την αγκαλιά με τον Λαρεντζάκη: "Είμαστε αγαπημένοι όπως είναι όλοι στον Ολυμπιακό".

Το ΟΠΑΠ Final 8 Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr

Final 8 ή αλλιώς τέσσερις ημέρες γεμάτες μπασκετική δράση, που θα αναδείξουν το νικητή του πρώτου τίτλου της χρονιάς. Οκτώ ομάδες θα αναμετρηθούν για να διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ ΟΠΑΠ και υπόσχονται θέαμα και δράση από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο. Ζεις τον παλμό του Final 8 στο Pamestoixima.gr, με δεκάδες αγορές σε κορυφαίες αποδόσεις και σούπερ προσφορές* για τον νικητή του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

TAGS ΟΠΑΠ FINAL 8 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ