ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας: "Κάποιοι δεν πιστεύουν αυτά που έχει κάνει ο Αντετοκούνμπο και ο ΛεΜπρόν, πάντα υπάρχει κριτική στον αθλητισμό"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας EUROKINISSI SPORTS - KLODIAN LATO

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι δέχεται κριτική για τις αποφάσεις του, τονίζοντας ότι είναι μέρος του αθλητισμού και ότι υπάρχει κόσμος που ασκεί κριτική ακόμα και στα λεγόμενα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και του ΛεΜπρόν Τζέιμς, για να προσθέσει ότι σημασία έχει πώς διαχειρίζεται ο καθένας αυτά που ακούει.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το Game 5 με την Φενέρμπαχτσε (21:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24), με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στις δηλώσεις του να έχει την ευκαιρία - όπως σχεδόν πάντα - να μιλήσει γενικότερα για τον αθλητισμό και όχι μόνο για μία αναμέτρηση.

Ο τεχνικός των "ερυθρόλευκων" κλήθηκε μάλιστα στο φινάλε των δηλώσεών του να απαντήσει σχετικά με το γεγονός ότι ίσως σβηστούν όσα πέτυχε φέτος ο Ολυμπιακός αν αποκλειστεί στο Game 5 από την Φενέρμπαχτσε, με την απάντησή του να δείχνει το σκεπτικό του, βάζοντας στην κουβέντα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

"Θα γίνει κριτική όπως γίνεται παντού στον αθλητισμό. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν πιστεύουν αυτά που έχει κάνει ή κριτικάρουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Λεμπρόν Τζέιμς. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην δεχτείς κριτική. Είναι μέρος του αθλητισμού. Το θέμα είναι πόσο σε επηρεάζει" δήλωσε αρχικά ο κόουτς του Ολυμπιακού, για να προσθέσει:

"Εγώ ήθελα να επιβάλλω ένα τρόπο παιχνιδιού που πίστευα ότι θα μας οδηγήσει ψηλά και μέχρι τώρα έχω δικαιωθεί. Έχουμε φτάσει ψηλά. Έχουμε πάρει όποιο εγχώριο τίτλο διεκδικήσαμε και έχουμε την ευκαιρία μας να πάμε σε ένα ακόμη Final Four. Θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια. Είμαι πολύ αισιόδοξος. αλλά παίζει και ο αντίπαλος, ο οποίος είναι πολύ δυνατός και έμπειρος.

Χρησιμοποιούν διάφορα τρικ, όπως το να λένε ότι δεν είναι το φαβορί. Όλοι ξέρετε ότι η Φενέρ έχει μεγάλη εμπειρία και ταλέντο. Έχει μεγάλο βάθος. Πρόσθεσε έναν παίκτη σαν τον Ντόρσεϊ μέσα στην χρονιά που παίζει κομβικό ρόλο.

Ξέρουμε και τα επικοινωνιακά τεχνάσματα που χρησιμοποιούνται από όλους τους προπονητές και ξέρουμε την πραγματικότητα. Αύριο είναι η μέρα της κρίσης. Θα παίξουμε με δύναμη, με ένταση και θα το ευχαριστηθούμε. Θα έχουμε και στρες. Είμαι πολύ αισιόδοξος".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ