STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μπαρτζώκας: "Καλή ευκαιρία για οικογένειες αυτή η ώρα"

Μπαρτζώκας: "Καλή ευκαιρία για οικογένειες αυτή η ώρα"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τη νίκη της ομάδας του επί της Καβάλας, ενώ αναφέρθηκε και στην ώρα έναρξης του αγώνα, τονίζοντας πώς είναι μία πολύ καλή ώρα για να πάνε οι οικογένειες στο γήπεδο.

Ο Ολυμπιακός νίκησε εκτός έδρας την Καβάλα με 94-76, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στο τέταρτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης.

Ο κόουτς της ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το παιχνίδι, λέγοντας πώς θα πρέπει να γίνονται περισσότερα παιχνίδια στις 12:30, η οποία είναι πολύ καλή ώρα για να πάνε στο γήπεδο οι οικογένειες.

" Καταρχήν, είμαι υπέρ του να γίνονται ματς αυτή την ώρα. είναι καλή ευκαιρια για τις οικογένειες να έρχονται στο γήπεδο. Νομίζω πρέπει να γίνονται περισσότερα παιχνίδια αυτή την ώρα. Φυσικά και μας ενδιέφερε η νίκη στη σειρά των παιχνιδιών που έχουμε", τόνισε ο Μπαρτζώκας και πρόσθεσε:

" Πήραμε τη νίκη δύσκολα καθώς η Καβάλα έπαιξε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο και ως ένα σημείο στο δεύτερο. Είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας, κάναμε ένα ροτεϊσιον με τους παίκτες που είχαμε στη διάθεσή μας. Εναντίον ζώνης λειτουργήσαμε σωστά, είχαμε υπομονή για να βρούμε τον ελεύθερο παίκτη ενώ και στις παγίδες στο low post, είχαμε την πάσα στην αδύνατη πλευρά και βγάλαμε ελευύθερους τους σουτέρ μας. Έτσι πετυύχαμε 94 πόντους εκτός έδρας που είναι αρκετοί. Θα κρατήσουμε τη διάθεση που είχαμε να παίξουμε ομαδικά και τη διάθεση να πάμε στα ριμπάουντ. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, αλλά και στην Κάβαλα που έπαιξε ελεύθερα, αλλά και πειθαρχημένα ταυτόχρονα και ήταν πολύ ανταγωνιστική".

Ο Τζος Πάουελ είπε: " Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά στην άμυνα. Παίξαμε χαλαρά και χωρίς ενέργεια. Αυτό στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε, παίξαμε σωστά στην άμυνα και έτσι φτάσαμε στη νίκη. Ίσως να υπάρχει και κούραση, αλλά ως επαγγελματίες δεν πρέπει να ψάχνουμε για δικαιολογίες. Πρέπει να δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι".

Κορωνιός: "Να διορθώσουμε κάποια λάθη στην άμυνα"

Από την πλευρά του, ο Άγγελος Κορωνιός είπε: " Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Θα συμφωνήσω με τον κόουτς πως θα πρέπει να γίνονται και άλλα παιχνίδια αυτή την ώρα ώστε να μπορούν να έρθουν οικογένειες στο γήπεδο. Είχαμε πολλά προβλήματα και ειδικά αυτό της τελευταίας στιγμής με τον Κόλεμαν μας στοίχισε. Εγώ αυτό που ζήτησα από τους παίκτες μας ήταν να κερδίσουν όσα περισσότερα μπορούσαν από αυτό το παιχνίδι. Αυτό που θέλαμε να κερδίσουμε ήταν να διορθώσουμε κάποια λάθη που κάναμε στην άμυνα μας.

Ήταν ευκαιρία και καλή προπόνηση για εμάς αυτό το δυνατό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά, μας μπήκαν τα σουτ, αλλά ήταν λογικό στο δεύτερο ημίχρονο να μείνουμε από δυνάμεις αφού δεν είχαμε παίκτες. Θέλουμε να συνεχίσουμε και να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε να γινόμαστε καλύτεροι".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ