ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Μπαρτζώκας: "Ήταν επιβράβευση"

"Δεν είμαι Δον Κιχώτης" τόνισε ο Γ. Μπαρτζώκας που δήλωσε "περήφανους για αυτούς που παλεύουν"

Ο προπονητής των Λαρισαίων αισθάνθηκε προσβεβλημένος από τα λόγια του συναδέλφου του που επικαλέστηκε τα σφυρίγματα της διαιτησίας, ειδικά από τη στιγμή που η Ολύμπια αντιμετωπίζει τόσα προβλήματα τις τελευταίες ημέρες και κατάφερε με υπερπροσπάθεια να πάρει την πολυπόθητη νίκη.
"Ακόμη και τώρα που η Ολύμπια είναι αποδυναμωμένη σε όλα τα επίπεδα, οι συνθήκες του αγώνα ήταν άψογες. Οπότε αισθάνθηκα κάπως όταν άκουσα τον κύριο Φλεβαράκη να λέει ότι όλες οι συνθήκες λειτούργησαν προς την ήττα της ΑΕΚ. Όποιος παίζει σε αυτό το γήπεδο καλύτερα από μας κερδίζει, ενώ στο πρώτο παιχνίδι δεν συνέβη κάτι τέτοιο" ήταν τα πρώτα του λόγια στην ραδιοφωνική εκπομπή "Ταμπλό και Μέσα" της ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Ο 43χρονος προπονητής δεν είχε... ξεχάσει τα όσα είχαν συμβεί στον πρώτο γύρο στο κλειστό του Σπόρτιγκ και για τα οποία ο Κώστας Φλεβαράκης δεν είχε πάρει θέση. Μάλιστα τότε οι δύο πλευρές δεν έμειναν μόνο στα λόγια της συνέντευξης Τύπου αλλά συνέχισαν και με "πόλεμο" ανακοινώσεων.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας πάντως θέλησε να βάλει ένα τέλος σε όλα αυτά: "Δεν είμαι Δον Κίχωτης για να βάλω κατά της ΑΕΚ. Τώρα θα μπορούσα να κάνω δημόσιες σχέσεις, αλλά από τη στιγμή που η ομάδα έχει τόσα προβλήματα, δεν είναι δυνατόν να συκοφαντείται με αυτόν τον τρόπο".

Για να καταλήξει: "Η νίκη ήταν μια επιβράβευση για όσους έχουν μείνει στην ομάδα και συνεχίζουν να προσπαθούν. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μας, Όλες αυτές τις ημέρες δεν ζητάω από τους παίκτες μας να κερδίζουν, αλλά να παλεύουν, γιατί αυτό είναι πιο σημαντικό αυτή την εποχή".






TAGS ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ